Directe levering. Netjes en vlot.

Wat er op de site staat aangeboden komt 100% overeen met wat er geleverd wordt. Netjes en vlot geleverd. Kortom dik tevreden.

Goed vakmanschap --- past zeer goed --- hoge kwaliteit

Nog niks ontvangen

Helaas nog niks ontvangen, terwijl het wel dezelfde avond nog op verzonden stond

Snel en efficiënt

Makkelijk bestellen en snel geleverd!

Topservice

Mooie keuze, makkelijk bestellen en betalen, snelle correcte levering, goede kwaliteit en snel antwoord van de klantendienst!

Vlotte en goede service

Goed snel goeie prijs

Makkelijk te bestellen. Heel snel geleverd en goeie prijs service en kwaliteit Dus voor mij dikke prima. Bestel daar graag weer

Gemakkelijk te bestellen op de site en top levering

Alles volgens afspraak

Op tijd geleverd en een heel mooi kleed

Voor op mijn scootmobiel een regenkleding gekocht dat ook lekker warm is. Maakt een groot verschil! En dat je kunt opstaan terwijl je het kleed om hebt is heel makkelijk

Helm is precies zoals in omschrijving, hele fijne helm. Helm werd al de volgende dag bezorgd.

Site van Helmonline is duidelijk en overzichtelijk. Scherpe prijzen en snelle levering.

Goede kwaliteit, snelle levering

Prima helm ivh prijs

Netjes en heel erg snel in huis. Savonds laat besteld en andere dag al binnen

Vertrouwdere site. Meeste bestelling binnen een dag werden geleverd

Vertrouwdere site. Meeste bestelling werden binnen een dag geleverd.

Snelle lever goede kwaliteit zeer betaalbaar

Hele mooie aanbiedingen en goede kwaliteit prijs verhouding raad het iedereen aan

Snelle service en goed product

Snelle levering. Product zoals omschreven.

Duidelijke website met goede productfoto's, informatie en snelle levering van de bestelling

De website is overzichtelijk en de productfoto's en informatie zijn duidelijk. Bestellingen worden snel verwerkt en worden de volgende dag bezorgd. Enige nadeel is dat de retourkosten voor rekening van de koper zijn, dus vandaar 4 i.p.v. 5 sterren

Ga daar niet weer bestellen!

Helm besteld, heb hem dan na ruim twee en halve week ontvangen, ging allemaal wel moeizaam. Ik denk niet dat ik daar zo gauw iets weer ga bestellen. Helm is verder prima hoor zo te zien en voelen.

Prima hoes.let op de maat.

Mooie hoes. Maar ondanks dat mijn scooter Honda ADV350 binnen de maat M valt zou ik deze de volgende keer een maat groter kopen.

Niet goed.

Jammer dat er zelf geoordeeld word dat iets ‘gebruikers schade’ is zonder dat er goed gelezen/geluisterd.

Prima helm voor prima prijs

Helm zit goed ,enkel het stuk onder je kin durft al eens te verschuiven ,voor de rest tophelm.

Breed en interessant aanbod voor een redelijke prijs.

Knap hoe ik op één website zo'n uitgebreide keuze kan maken van kwaliteitsvolle producten.

Extra betaald voor avond bezorging, maar is toch in de middag bezorgt toen we niet thuis waren. Wel netjes verpakt

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam