Binnen 12 uur in huis !

‘‘s avonds om 23.30 uur de helm online besteld en de volgende ochtend kwam de helm binnen. Goed verpakt en onbeschadigd!

Prima !

Snel geleverd en prima verpakt. De helmmaat is goed!

Top helm past perfect en superfijn

Ik geef 10 cijfer voor uitstekende service

Ik ben heel erg blij omdat wat zeg helmonline.nl vandaag besteld morgen in huis dat is 100% waar ik ben heel erg blij goeie product redelijke prijs en uitstekende service dank je wel voor goeie service

Mooi

Goede kwaliteit

Totaal verkeerde levering ontvangen

Vooreerst wil ik stellen dat jullie vriendelijk en behulpzaam zijn, zeer belangrijk. Echter, de werkwijze klopt naar mijn inziens niet. Ik had dringend een helm nodig. Voor 23.59 besteld volgende dag geleverd……….: op 14/8 besteld en op 21/8 nog geen juiste helm ontvangen. Als de fout bij jullie ligt( wat natuurlijk kan gebeuren) zouden jullie deze onmiddellijk moeten rechtzetten en niet wachten tot de verkeerde helm terug jullie richting uitgestuurd is. Mvg Geert

Mooie site, ruime keuze en snelle levering.

Prima.

Helm past perfect maat M komt overeen met maattabel

had beter verpakt kunnen zijn

ik had een nieuwe helm nodig, want mijn oude zat niet meer goed. Mijn oude was van de L..l en die had ik ook online besteld. Hij was toen erg goed verpakt in piepschuim, zodat bij een val de helm geen klap zou krijgen. Nu bij helmonline, was de helm alleen verpakt in 2 kartonnen dozen met wat opvulmateriaal, lang niet zo goed als de helm van de L..l. De helm was best aardig voor die prijs, maar zoals gezegd, de verpakking vond ik nogal magertjes.

Om 22.30 uur besteld en de andere dag om 13.00 uur bezorgd.

Om 22.30 uur besteld en de andere dag om 13.00 uur bezorgd.

Hele mooie helm en netjes bezorgd

Hele mooie helm en netjes bezorgd

Snelle levering tegen een betaalbare prijs!!!

Vandaag besteld morgen geleverd tegen de beste prijs

Goede snelle levering, maar jammer dat er een helm van januari 2023 geleverd krijg

Ik heb een helm besteld in augustus 2024 en krijg een helm van januari 2023 geleverd. Het was wel in de aanbieding , maar hef dat nergens terug kunnen vinden dat het een oudere helm betreft.

Goed geregeld

Retourbeleid heel erg goed geregeld. Makkelijk, duidelijk en snel. Ook over mijn reeds aangekochte artikelen bij Helmonline.nl erg tevreden.

Hele snelle bezorging

Bestelling verliep snel , snel ontvangen een dag later, Helm past goed , fijn met groot scherm en bril tegen de zon , Bedankt voor de snelle service! Fijne Helm Groet To,

Goed verlopen

Had een helm besteld, verkeerde maat van helm in de doos. (Kan gebeuren)Dit is netjes kostenloos opgelost met retouretiket en kreeg een nieuwe juiste helm met de juiste maat toegestuurd. Dank u wel

Zoals verwacht een mooie helm.

Helm was zelfs nog iets beter dan verwacht. Ik heb al 30 jaar geen helm meer op gehad. De sluitingen zijn beter dan ze vroeger waren. Hele mooie helm voor een nette prijs.

Precies zoals verwacht blij mee

Uitstekende website

Ik raad iedereen aan om hier te bestellen. Ruim aanbod en prijs/kwaliteit is top. Mijn helm kwam in perfecte staat aan en was er ook nog eens heel snel.

Mooie helmen. gunstige prijzen en snelle bezorging

Goede website, met genoeg keus Alles duidelijk en transparant Blij met de pijlsnelle levering En ook blij met de gunstige prijzen Helemaal in orde

HJC perfecte motor helm!

HJC helm past perfect als je juiste maat kiest en is veilig in verkeer met motor rit!

Snelle levering mooie helm

Fijne helm, goed verpakt.

Ik kreeg geen bevestiging email en geen track en trace code. Via de DHL app wel te weten gekomen wanneer de helm zou komen. Verpakking en product in keurige staat.

Goeie snelle service. De helms waren goed ingepakt. En snelle levering.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam