Mijn eerste ervaring si goed bedank voor het paktje

Alles was netjes in orde en ook was het snel op het adress gestuurt

Super snel!!

Top zoals verwacht snelle levering

Prima voor dat geld.

Snelle levering.

Vlotte levering. Keurig verpakt. Vinz helm valt klein. Terug gestuurd en grotere besteld. Goede pasvorm. Veel helm voor weinig geld.

Snelle gratis levering en prima moooe helm

Makkelijk bestellen, goeie helm (Scorpion Exo-tech EVO) voor een prima prijs.

Goede en snel

Ze hebben een goede en duidelijke site om te koezen. Versturen gaat snel. En terug sturen is ook geen probleem

Snel en voordelig

Vrijdagavond helm besteld, zaterdagmiddag ontvangen. Prijs was ook prima.

snelle en correcte levering

Shark Evo helm besteld voor mijn vrouw, eerst de maten gecontroleerd en hierna besteld, er stond bij het product dat de helm kleiner uitvalt maar daar hadden wij rekening mee gehouden. Binnen 1 dag was de helm er (supersnelle levering) maar hij bleek dan toch te klein te zijn.Retourformulier ingevuld en de helm teruggestuurd. Nu hopen dat ze deze helm in de maat L weer snel krijgen. Ik koop al sinds jaar en dag mijn motorspullen via helmonline en dat werkt prima !

Slecht

Mijn bestelling is nog steeds niet aangekomen

Zeer snelle levering

Zeer goede ervaring met deze website. Kan deze site aanbevelen.

Snelle levering, fijne service!

Super mooie helm, zit fijn. maat valt perfect.

Kwaliteit en prijs zijn goed. Snelle levering.

Slechte klantenservice

Helm en kettingslot gekocht. Omdat mijn brommer pas eind augustus binnen komt, heb ik 1 dag na levering gevraagd of ik het slot mag ruilen indien hij niet op de brommer past,de schakels zijn erg groot, na de 30 dagen retour termijn. Hier op een hoop gezeur over een stukje papier welke om het slot zou moeten zitten, welke bij aflevering er niet op zat. Einde van het verhaal, geen retour zonder papier.

Alles netjes geregeld

Snelle levering en goede service

Snelle levering, prima product.

Prima helm, past perfect.

goede service

Op tijd bezorgd en goede kwaliteit! Dus 2 in…1. Ga zo door!

Snelle levering, degelijk product

De helm werd snel en goed verpakt geleverd, degelijke kwaliteit, ziet mooi uit

Ik had de verkeerde helm besteld. Goed geholpen Snel afhandeling,snelle je geld terug. Zeker aanraden helmonline. Mvg Jan

Snelle levering.

Snelle levering alleen helaas moeten retourneren en daar betaal je voor. Jammer.

Helm ligt nog in postkast vsn post.nl

Ik wilde de helm afhalen bij post.nl loket, bij de Plus supermarkt, Rehobothplein Numansdorp. Daar ging het deurtje vh betreffende vak niet open. Was volgens medewerker vd Plus de zoveelste keer dat et storing was. Ik nam telefonisch contact op met Post.nl die met vertelde dat ik de helm afgehaald zou hebben. Niet dus !!! Post.nl meldde dat "er een onderzoek ingesteld is". Maar ik heb nog steeds geen helm... Al met al ben ik niet tevreden, maar dat betreft Post.nl. Lof over de snelle verzending door helm online.nl .

Leuke helmen en top service

Leuke betaalbare helmen. Bezorging is super snel bij bestellen is het de volgende dag geleverd!

Snel besteld

Snel bezorgd top

Volgens planning, prima!

Dag 1 besteld, volgende dag geleverd. En tevreden over de helmen. Dank !

Prachtig

Snelle en goede service