Prima product en vlot geleverd

Product voldoet aan verwachtingen en wordt aangeboden voor een goede prijs.

vlotte levering

helm premies xosls beschreven prettige materialen en pas vorm

Niets op aan te merken!

Ik had een helm en slot besteld op helmonline.nl Alles klopte volgens de beschrijving, de maat van de helm en de beschrijving van het slot. Niet op de gehele bestelling aan te merken!

Uistekende helm

Uitstekende helm en snelle levering! Prijs is ook goed:)

Goed geholpen,en snelle levering.

Ik had per ongeluk twee helmen besteld. Een daarvan heb ik terug gestuurd. En ik kreeg keurig een bericht dat ze de helm hadden ontvangen. En het factuur bedrag zo spoedig mogelijk zouden overmaken. En wat is gebeurd.

Snel en goed

Snelle levering goede helmen en koffers

snel en eenvoudig

Veel keuze, snel geleverd.

Prima webshop, goede prijs/kwaliteit

Prima webshop, goede prijs/kwaliteit

Helm besteld en snel geleverd helaas te klein besteld (mijn maat 58 en maat S zit tussen 57 en 58 en maat L tussen 58 en 59). Toen ik weer op de site keek was de helm ineens bijna 50 euro duurder (dit komt door hun inkoop prijzen bleek later). Na contact te hebben gehad heb ik een grotere maat besteld en de te kleine terug gestuurd, het verschil heb ik netjes terug gekregen. En erg blij met de helm! Zat een donker vizier bij en een pinlock.

Snelle levering,prettige website ,degelijke info.

Snelle levering ,degelijke producten .

Snelle levering, en goede spullen

Goede spullen en snelle levering.

Snel en je krijgt gewoon precies voor wat je betaald dus beter kan bijna niet

Ja gewoon ronduit prima

Prina

Maar als klant had ik ook graag eens een beoordeling, ik bedoel; betaal op tijd, geen geouwehoer, betaal meteen en al een al wat eerder van U gekocht enzv.

Prima.

Mooie helm. Goede prijs. Snel geleverd.

Snelle service mooie helm

Snelle en klantvriendelijke afhandeling

Helaas voldeed het product niet naar wens qua grootte. Retour gestuurd en erg snel en netjes afgehandeld door het bedrijf.

Zeer vlotte levering, product is wat ik er van verwachte

Betrouwbaar

Uitstekende service

Goeie service en snel Verzonden echt top.

Prima service, betaalbare helm

Goeie kwaliteit, voor een lage prijs.

Goede kwaliteit

Een hele mooie helm precies wat ik verwacht had En snelle geleverd zoals het zeiden

Snelle levering en perfecte spullen.

We kregen.de helmen heel snel binnen Perfecte levering precies zoals omschreven en niet duur. Wij zijn erg blij met onze bestelling

Snel en goed verpakt

goede service en goede informatie via volg app zeer the vrede met klanten informatie al met al zeker om weer bij julli een helm the kopen

Goede service en snel geholpen.

Helm gekocht maar de verlichting in de helm was defect. Na wat mailtjes supersnel een nieuwe helm opgestuurd gekregen. Deze werkt perfect. Goede service.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam