Goede service en snel geholpen.

Helm gekocht maar de verlichting in de helm was defect. Na wat mailtjes supersnel een nieuwe helm opgestuurd gekregen. Deze werkt perfect. Goede service.

doen wat ze beloven

mooie helm voor weinig geld

uitstekend GPS tracker

Heb een paar gehad en jullie zijn de beste. Ook iedere avond een mededeling waar hij staat. Zeker aan te raden aan vrienden.

Snelle levering! Product is precies zoals omschreven

Helm zit super en de prijs is helemaal top

Snelle service en goed materiaal, ben er zeer tevreden mee!

Supersnel een mooie helm

Niks op aan te merken. Snel bezorgd met een prima informatie over de levering. De helm is ook prima, met een handige sluiting.

Super snelle levering!

Goede omschrijving van de helm met het advies vooral niet een te krappe maat te bestellen en dat bleek het juiste advies.

Signed, sealed and deliverd

Een webshop zoals een webshop moet zijn, kijken kopen en verzonden en binnen 2 dagen in huis. Online ziet het er goed en duidelijk uit, het product is ook goed want heb er eerder een gekocht.

Fantastische helm

Mooie helm en top geleverd! Zondags besteld en maandags al geleverd Helm volgens verwachting!

Degelijke motorhoes voor een prima prijs

Snelle levering en goed verpakt. Juiste maat Aanrader

Mooie helm voor een net prijsje

Op zoek naar een vervangende helm voor mijn vrouw. Maten afgekeken van haar oude helm, met deze maten een nieuwe besteld. Deze past haar goed. Mooi design.

Product en service zoals het moet zijn.

Overzichtelijke website met duidelijke informatie. Geleverd in de aangegeven tijd, wat niet bijzonder zou moeten zijn maar het wel is. Prima ervaring dus en daarmee een aanrader.

Goed verpakt én snel geleverd.

Ik heb twee helmen op zondag besteld en die waren maandags al binnen! Het bleken nette helmen die degelijk aanvoelen door goede sluitingen en vergrendelingen.

De maat van de helm zijn wat aan de kleine kant voor de rest prima helm

Goed en snel

Snelle service, hoge kwaliteit producten

Ik had een Scorpion helm besteld en die werd de volgende dag meteen geleverd. De helm was alleen net aan de grote kant, dus ik heb deze geretourneerd en een kleinere maat besteld. De nieuwe helm werd wederom binnen 24 uur bezorgd en toen mijn retourpakket eenmaal aangekomen was, stond het geld ook weer binnen 24 uur op mijn rekening. Al met al goede, super snelle service. Dankjewel Helm Online!

Duidelijke communicatie en snelle levering, een aanrader!

Uitstekende kwaliteit, snel geleverd!

Uitstekende kwaliteit, snel geleverd!

Snelle levering en goed overzicht

Niet veel ervaring hebben met een scooter, laat staan een helm. Je hebt verschillende types en kenmerken. Dit was goed zichtbaar te vinden en fijn dat de omtrek qua meten ook goed wordt uitgelegd. Deze wist ik dus na zoeken een leuke aanbieding tegengekomen en besteld. Goede informatievoorziening betreft de levering vd helm. 2e keer dat ik nu wat besteld heb en vlot gegaan, Bedankt!

Keurig geregeld

Alles in één keer kkaar zoals beloofd op de site.

Snel en kwalliteit

Snel verzonden , kwalliteit en ruime keus .

Goede helm

Perfecte helm ontvangen.

Gekregen wat ik besteld heb binnen een dag

Zoals het hoort bestellen betalen en juiste levering volgens afspraak.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam