Snel besteld volgende dag geleverd

Overzichtelijk , een duidelijke omschrijving van het product. Snel besteld en de volgende dag al netjes geleverd.

perfect en snel geleverd

zeer snel geleverd

Alles in orde vlotte levering

Alles perfect

Mooie helm ,snel geleverd en past perfect

Helm gekozen , maat gemeten en maatje groter besteld zoals opgegeven Binnen een paar dagen geleverd Perfect !!! Mooie helm voor lage prijs

Goed en niet goed door DHL

De helm is super nu ik 'm ontvangen heb. Al was het niet op de afgesproken tijd. DHL kon natuurlijk weer eens niet waarmaken wat ze beloven dus 3 dagen later als afgesproken en zelfs toen niet eens binnen het aan gegeven tijdvak. STOP MET DHL verder past de helm en ga ik er vanuit dat die doet wat ie moet doen. Hoop dat ik het nooit hoef te testen. Nog niet in werking gehad omdat het weekend al om was, dankzij DHL niet kunnen rijden op de quad. Top product kut bezorging daarom maar 3 sterren. Dat heb je aan het prutswerk van DHL te danken. Zal jullie wel verder aanbevelen maar zou om een andere bezorgdienst vragen.

Top shop

Zeer goede producten voor zeer mooie prijzen goede service en betrouwbaar zeer zeker een aanrader.

Helm is niet een aangeboden en retour gestuurd.

Helm is niet een aangeboden en retour gestuurd.

Makkelijk besteld snel in huis

Zoals het moet zijn

Mooie helm

Snelle service prima helm

Snelle service en betrouwbaar!

Had mijn helm netjes de dag na bestellen binnen. Top. Kwaliteit prima.

Goede en makkelijke site. Makkelijk bestelproces. Snelle en nette levering.

#zeertevreden

Voor de eerste keer bestelling geplaatst,nog geen 24 uur later al geleverd,maw,zeer tevreden. Mvg Kurt

Helm besteld voor mijn zoon op aanraden van een vriendje. Snelle en nete levering. Een aanrader

Goede prijs en snelle verzending

Mooie HJC helm gekocht. Zeer concurrerende prijs, in de avond besteld en volgende dag geleverd.

Product voldoet aan verwachting. Snelle levering. Duidelijke uitleg omtrent maat

Fantastic

I've bought it during sales so the price was pretty cheap. Quality is great (the only thing is that it looks so big on my head), fit perfectly. Usually it's hard to find S size. But thank god they have a couple of helmet with my size. I order at 18u and receive the next day at 15u

Doet wat ze beloven en meer.

Bestellen zeer eenvoudig en afleveren wanneer en zoals jij wilt en dan nog gratis aflevering ook. Echt top.

Uitstekend geregeld

Vandaag besteld, morgen in huis klopt precies.

De max.

Heel goed als het warm is.

Verkeerde maat helm gekregen

Verkeerde maat helm gekregen

alles naar wens!

- geleverde helm is zoals op de beschrijving - correcte info - vlugge levering

Prima helm niks op aan te merken. Goed verpakt en netjes aangeleverd.

Gekregen wat ik besteld had

Voldoet aan mijn verwachting de helm zit als gegoten top

Super service

Levertijd supersnel!

Redelijk

Levering prima. Maat was te klein daarom teruggestuurd. Bewijs dat de retourzending is ontvangen echter terugbetaling nog steeds niet.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam