Alles gaat vlot, zowel bestelling als levering.

De website is gemakkelijk in het gebruik, de levering verloopt bijzonder vlot.

Was zoals ik me voorstelde

Vlotte levering

Perfect, snel en keurig verpakt!

Goede, betaalbare helm met ingebouwd zonnevizier die heerlijk licht is. Snel bezorgd (volgende dag opgehaald ivm gesloten afhaalpunt op maandag) en degelijk verpakt.

'S avonds de helm besteld en voor 15.00 uur de volgende dag geleverd. Goed verpakt en snel geleverd!

Mooie helm alleen helaas met schade

Echt prachtig model helm, balen dat er een beetje schaden op de bovenkant zat…

Goed en op tijd geleverd

Was zoals afgebeeld een aanrader !

Prachtige helm en supersnelle levering!

Fijne webshop, makkelijk bestelproces. Bestelling goed te volgen en razendsnel in huis. Maat van de helm klopte precies en hij is werkelijk prachtig! Ik raad helmonline zeker aan.

Hele snelle levering leuke spullen als je ze mailt altijd snel antwoord top service

Hele snelle levering

Goede ervaring..mooi product dus zeer tevreden

Super service en klantvriendelijkheid is top

Nadat er vlekken kwamen op mijn eerste helm na de eerste dagen in gebruik werd er een 2e opgestuurd en hier was ik zeer blij mee. Top service en klantvriendelijkheid is ook top

Het was goede klantenservice alles als beloofd. De helm is wat ik verwachtte.

Snelle levering van een super Helm! Doe ook nog een betaalbaar is.

-Snelle levering -Betaalbaar -Goede kwaliteit -Groot assortiment

Super snel en super goed

Geweldige service

Bestellen en leveren gaat zoals het moet

Blijven maar mails sturen voor een review

Normaal schrijf ik geen reviews maar omdat ze zo blijven aandringen bij deze. Helm is prima maar ze zijn schijnbaar zo onzeker over hun product dat ze blijven aandringen om een review.

Snel geleverd en goed verpakt. Leuke helmstok goed materiaal. Scooterhoezen ook netjes afgeleverd en goed materiaal.

Snel verzonden en goede hulp.

Mijn bestelling was snel verzonden en bij eventuele vragen werd ik goed geholpen. Hele fijne ervaring dus.

Je krijg wat je zie en meer

Was zeker een prettige ervaring. Snelle bezorging. De helm was beter dan verwacht. Ben erg blij met deze ervaring

Geen klachten en perfecte maat

Perfecte levering

Makkelijk besteld en super snel geleverd

Zaterdag en helm gekocht die werd op maandag middag al geleverd dus dat gaat wel snel . De helm is goed verpakt en zonder schade aangekomen. De kwaliteit en de pasvorm is ook goed

Goede service, alleen retour sturen is niet gratis.

Bij retour sturen moet je eerst geld overmaken dan krijg je per mail een retourlabel. Deze moet je dan weer uitprinten en op doos plakken. Daarna pakket wegbrengen naar dichtsbijzijnde innamepunt juiste koeriersdienst. Goede prijs/kwaliteit.

Zocht al heel lang naar een helmtas voor een leuke prijs en heb die gevonden bij helmonline

Super snel geregeld

Besteld en volgende dag in huis!

Goede helm

Eerste helm na een dag geleverd Tweede helm besteld maar schijnt zoek te zijn. Duurt lang voor een oplossing. Communiceren wel en vriendelijk.

Redelijke verzendsnelheid

Ik had besteld om een uur of 10 op vrijdag en er stond dat ik de helm de volgende dag zou binnenkrijgen maar dat gebeurde niet en ik kreeg de helm maandag.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam