Oki

Wszystko szybko i sprawnie a produkt zgodny z opisem

Helmen zijn prima

Ik heb nu 4 helmen hier besteld. De eerste helm ging na een halfjaar ongeveer kapot, daarna heb ik hem gemaakt en deed hij het weer prima. Toen heb ik een nieuwe duurdere helm gekocht maar helaas ging deze ook kapot na iets minder dan een halfjaar, deze heb ik niet kunnen maken. Ik vind het wel heel jammer want de helmen zijn heel fijn. Ik heb nu een nieuwe helm, dus ik hoop dat deze het wat langer volhoudt.

Oplichters!!! Leveren niks. Geen

Hallo, Mensen die hier bij dit bedrijf een helm Willen bestellen. Zou ik afraden totaal geen communicatie en slechte klantenservice. Ik heb een helm besteld, maar niks Meer gehoord erover. Alleen een track-trace code meer niet. Zeer slechte service. Jammer dit voor zo een bedrag.

Helm ziet er strak en stoer uit past perfect Alleen jammer dat er veel ruis/wind geluid aanwezig is bij mij als ik boven de 50 km per uur rijdt.

Snel en goed kwaliteit

Volgende dag binnen, en eindelijk een koffer gevonden die ruim genoeg is voor mijn helm.

goede service

Helm besteld, makjelijk te bestellen, Website overzichtelijk. Binnen 1 dag in huis. Klantenservice geeft direct antwoord

Systeemhelm

Prima helm, voor een zeer prettige prijs. Tevens gelijk volgende dag geleverd.

Mijn pakket die ik heb besteld Werdt netjes afgeleverd en de hoes was de juiste maat

Overzichtelijke site en zeer snelle levering

Zeer uitgebreide site en overzichtelijk. Bestelling gedaan en gelijk reactie gekregen en binnen twee dagen de helm binnen. Super !!

Helm en slot gekocht, het pakket kon om een bepaalde reden eerst niet worden bezorgd. Via de mail contact gezocht met helmonline.nl en zij gavan dezelfde dag nog een reactie. Uiteindelijk is het pakje 2 dagen later bezorgd, er klopte iets niet met de naam en het adres! Conclusie: goede communicatie, vriendelijke mensen en topservice

Prima webwinkel

Goede webwinkel, Nette service en goede producten Prijs kwaliteit goed

Fantastische!

Goede keuze. snelle levering. en een mooie prijs en tevreden met de aankoop

perfect

my experience was nice and so easy

Uitstekende service

De levering was niet helemaal goed gegaan, dat kan gebeuren. Maar helmonline heeft gelijk actie ondernomen en alles is goed gekomen. Mijn nieuwe helm is top, dank jullie wel.

Mooi assortiment helmen, ook voor mijn smaak, prima kwaliteit, mooi design, voor een prima prijs, ook snel geleverd.

Top levering, tophelm

Ik had hoervoor een BMW helm, vele malen duurder. Zelfde functionaliteit voor een heel wat lagere prijs!

Alles besteld en keurig op tijd gelvered, 2de kansje helm was prima.

Zoals verwacht

Zoals verwacht

Super tevreden !!!

Mooie en praktische helm.

Support goed

Snelle levering!

Mooie website

Zeer goede website met veel om uit te zoeken. Verschillende merken en jouw maat zit er altijd bij.

Top!!!

Keurige site en info over de helmen.. Afhandelen en bestellen ging eenvoudig Volgende helm komt ook hier vandaan.. Blijf zo doorgaan..

Ik heb mijn bestelling op een avond geplaatst. Ik kreeg gelijk een mail dat er gewerkt wordt aan mijn bestelling. Gedurende dag werd ik op de hoogte gehouden wanneer mijn bestelling geleverd wordt. Product werd geleverd zoals deze omschreven werd via de website.

Simple and easy.

The helmet was exactly as described, arrived on the day I expected it to arrive, and it was second-hand and looked brand new out of the box. Based on that experience, I can give it a 10.I can't comment on the return process because I'm not returning it :)

Goed en snel geleverd!

Ondanks een aantal slechte reviews heb ik toch een jet helm besteld, snel geleverd en een goed product voor een mooie prijs. Ik begrijp soms niet dat mensen een slechte review schrijven omdat de maat niet goed is! Er misschien aangedacht dat je zelf verkeerd hebt opgemeten! Wat mij betreft is Helmonline een goede firma.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam