Prima helm

Het is een prima helm, past in de buddy en ziet er niet gek uit

snel verstuurt

mijn helm was snel verstuurd binnen een dag hartelijk dak helmonline--

Goeie helm en goeie prijs met snelle levering

vlotte levering goeie kwaliteit

ik heb steeds dure helmen gekocht die niet altijd aan de wensen voldeden.over deze helm totaal tevreden

Goede en snelle service, helm is top

Snel geleverd, veel keuze, prijs is ook gunstig

heb nog geen helm

heb de helm dinsdag retoer gestuurd voor een grotere maat heb niksmeer gehoord

Slechste klantendienst ooit.

Op mijn vraag hoe ik het vizier van de systeemhelm verwijder om zo de pinlock te plaatsen krijg na de 3 de mail leukweg te lezen dat dit nie kan verwijderd worden. Wat een incompetentie. Ieder vizier kan je verwijderen. VINZ SYSTEEMHELMEN dus niet volgens de klantendienst.

Supersnel opgestuurd gekregen

Ik had mijn bestelling supersnel binnen

tevreden over com. en levering

positief

Geweldig tevreden over alles

Goed op de hoogte gehouden en tijdige levering, tevreden met alles.

Incredible fast delivery

Absolutely satisfied with the service and quality. I needed a helmet for my friend urgently, ordered just before midnight, it was delivered the next day afternoon! Well packed, shiny and new according to description. Size match. Wishing all the success to the business that is friendly and oriented to clients needs!!

Top!!

Goeie web site, duidelijke omschrijving, snelle levering: kortom Top!!!

Super goed en snel

binnen 20 uur had k m al in huis, mooie helm net verpakt goed bedrijf

Helemaal volgens plan en supersnelle levering

Goede info op de website en voor een goede prijs een mooie systeemhelm. Snelle levering

Goede kwaliteit helmen, snelle levering.

Onlangs heb ik een helm besteld bij Helmonline en ik ben uiterst tevreden met mijn aankoop. De helm is perfect op maat en biedt een uitstekende pasvorm. Tot mijn verrassing ontving ik de helm al de volgende dag, wat de service extra bijzonder maakte. Ik kan Helmonline van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve helm.

Keurig afgehandeld

De Helm is Prachtig!

Geweldig!

Je krijgt wat je besteld

Pakket niet gekregen

Ik heb het pakketje nooit gekregen terwel er in de mail staat dat die wel is afgeleverd. De helm zou vast goed zijn maar ik heb hem helaas dus nooit kunnen uittesten. Zou u kunnen kijken misschien wanneer mijn pakketje wel aan komt? Hopelijk hoor ik snel van u. Vriendelijke groet, Mvj Puttenaar

Super helm!

Geweldig fijne en leuke helm! Mijn schoonzusje heeft er ook een besteld! Zit stevig op mijn hoofd en hij staat ook erg leuk! Ben er blij mee!

Duidelijke website, en gemakkelijk te bestellen en betalen, en zeer snelle levering!

Zeldzaam goed

Niet duur en alles volgens afspraak. Top geregeld!

Weer een goeie motorhoes ;-)

Goed product, goeie prijs en snelle levering

Toppie!

Snelle levering en goed verpakt!

Prima helm en service.

Herengracht 338