Ik zat eerst te twijfelen over welke maat ik moest nemen, ik heb toch S genomen en hij zit perfect

Goede ervaring

Ik heb een goede helm gekocht bij helmonline Ik zou dit bedrijf aanraden aan andere mensen

Helm snel aan gekomen

Goede snelle levering

Doen wat ze beloven, echt de volgende dag in huis

Snelle bezorging top!!!

Super snel geregeld helemaal Top!!

Snelle levering en goede service

Fijne website met super prijzen. Levering en service top. Goed verzorgd en verpakt.

Fantastisch van het begin tot de levering

Prachtige service

Past goed

Jammer dat de bestelling eerste keer verkeerd ging maar gelukkig goed opgelost door helmonline en snelle service

Netjes gelevert,voor herhaling vatbaar!

Hem en helmbox,is van goede kwaliteit!Keurig op de hoogte gehouden van levering.

Goede en mooie systeemhelm voor écht goede prijs.

Ik rij 55 jaar tweewielers, van bromfiets tot zeer zware motorfietsen met en zonder zijspan en heb uiteraard in die tijd ook al heel veel verschillende, ook verschillende types, helmen gehad. Gekocht de Vinz systeem (klap) helm in fluor geel, met zonnescherm. Vind hem erg mooi en hij zit goed om mijn hoofd. Gezien de huidige prijzen van helmen vind ik hem echt goedkoop (minder dan 80 euro). Durf deze helm beslist aan te bevelen. De maten vallen iets klein uit!

Top, snelle en correcte levering

Via de site de maat bepaald. 's Avonds besteld en gelijk de volgende dag geleverd. Mooi lichte helm met goede pasvorm

Goede helm

Goede Helm voor een mooie prijs. Heb gelukkig een maatje groter besteld want ze vallen klein

Kreeg wat ik vroeg

Goede helm past comfortabel en ziet er goed uit

Snel en kwalieit

Helm past perfect, alleen het riempje onder de kin is te kort helaas, en staat op grootste stand....

Heel erg goed.

Goede overzichtelijke website snel besteld en de volgende dag geleverd.Dus ik ben heel tevreden.

Goede helm mooie prijs

Mooie helm zeer tevreden mee vrijdag besteld zaterdag in huis

super

dit is de 2 keer dat ik een bestelling plaats.super snelle levering!! en de kwaliteit is super.

Zit goed

Goede helm even wennen. Maar voel me er veilig in.

Fijne aankoop en snelle en verzorgde levering

Besteld voor de zoon en wel een maatje groter besteld omdat hij tussen 2 maten viel en blij dat we dit gedaan hebben want de helm past perfect. De helm zat goed verpakt met nog een extra doos eromheen.

Ik zocht ik vond ik kreeg binnen 24uur

Super snel geleverd en de scooter hoes is perfect op maat, voor normale elektrische (brom) scooter met spiegels, ik had de kleinste besteld.

Verzending kan beter

Keuze is reuze, website werkt af en toe nie optimaal, de dozen waarin de helmen werden geleverd was heel dun, de dozen kwamen bijna door de onderkant van de doos naar buiten. Ook als je helaas wat moet terug sturen, is de doos daar nie geschikt voor.

Super afhandeling en snelle levering

Past precies maten kloppen.

Dat is pas service !!!!!

Mooie fietshelm aangeschaft echter bij aankomst beschadigd. Er werd direct een nieuwe opgestuurd.

Mooi en betaalbaar product.

Snelle levering, degelijk verpakt. Aanrader!

Helm gekocht en helaas te klein , terug gestuurd en 1 maat groter besteld . Zeer snelle verzending en het geld had ik ook snel terug van de verkeerde maat helm .

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam