Pluspunten
ging allemaal moeiteloos.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
het ging allemaal heel snel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goede duidelijke website duidelijke informatie
Verbeterpuntenik zou eeen mail krijgen wanneer de bezorging plaats zou vinden die kreeg ik niet. gelukkig was ik net thuis toen het pakket bezorgd werd
Wij hebben jou 06-nummer doorgegeven aan het transport bedrijf. Zij berichten normaal gesproken de dag voor levering. En op de dag van levering zelf, wat betreft de verwachte tijd van bezorging. Onze excuses dat dit niet gebeurd is. Bedankt voor de beoordeling!
Bij nalevering. Indicatieve wachttijd doorgeven. Daarnaast terugbellen als ik jullie bel over de nalevering van de bestelling.
Bedankt voor de beoordeling. Wij zullen hier in het vervolg rekening mee houden!
Pluspunten
Super service! Zeer mooie duidelijke en aantrekkelijke website. Snelle levering. Keurig verpakt. Erg blij met mijn aankopen!
Pluspunten
Snel, netjes
VerbeterpuntenEnveloppe kadobon was te groot voor de verzendenveloppe: daardoor n beetje verkreukeld: jammer
Pluspunten
Keurige en prima levering en enorm pluspunt voor het via mail communiceren over het te leveren product
VerbeterpuntenProductinformatie iets uitgebreider
Pluspunten
De site ziet er goed uit. Makkelijk bestellen en je hebt het vrij vlot in huis.
VerbeterpuntenErg leuk dat er een tijdschrift bij de verzending zat :-). Alleen jammer dat het een oude was van aug. Als het 1 van dezelfde maand was is beter.
Pluspunten
Tijdens telefonisch contact heldere uitleg en verwachtingen van de levertijd. Bestellingsproces verliep ook heel snel en ik had het product eerder dan vwacht in huis.
VerbeterpuntenBij de bezorging had ik aangegeven dat n ander moment van bezorgingbeter schikte, dat kon per sms worden aaangegeven. Uiteindelijk werd er toch op de eerder aangegeven dag bezorgd en niets met mijn voorkeur gedaan. Nu geen probleem, want het pakket stond daardoor de volgende dag al bij de buren en ik ben er ook over gemaild, maar indien het wel van belang is om iets op n specifieke datum binnen te krijgen ( bijv om iemand te verrassen), danis het niet handig.
Onze excuses voor de verkeerde / niet afgestemde levering! Wij zullen dit doorgeven aan DPD. Bedankt voor de beoordeling!
Pluspunten
Leuk assortiment, goede foto's bij producten en snelle verzending. Erg leuk ook dat er een magazine en twee ansichtkaarten meegestuurd werden! Super!
Pluspunten
Heldere communicatie, mooie spullen
VerbeterpuntenErg grote verpakkingsmaterialen!
Pluspunten
Snel en woonmagazine was leuke verrassing!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Kiezen voor een andere dag via sms is prettig
VerbeterpuntenOok op zaterdag bezorgen, of bij afhaalpunt
Pluspunten
Ik vond het erg positief dat je op de site kunt chatten en direct antwoord krijgt. Ik kreeg eerst een product niet in mijn winkelmandje en later wel.
VerbeterpuntenIk had een product besteld wat niet meer leverbaar was. Eerst kreeg ik te horen dat het later achteraan zou worden gestuurd, waarnaar ik de vraag stelde of ze nog wel leverbaar waren. Toen kreeg ik het antwoord ja. Een paar dagen later kreeg ik toch te horen dat ze niet meer leverbaar waren. Dit was jammer.
Helaas bleek achteraf het artikel bij de leverancier niet meer leverbaar te zijn. Het geld storten wij uiteraard terug op jou rekening! Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor de beoordeling.
Pluspunten
Mooi product, mailtje als het pakket wordt verzonden, gratis woonblad als verrassing in de doos, goed verzorgd verpakt
VerbeterpuntenTussen de e-mail met de bestelbevestiging en de verzendbevestiging zat een aantal dagen. Net op het moment dat ik me afvroeg waar de bestelling bleef, werd het verzonden. Een e-mail tussendoor, dat de bestelling in behandeling was, of dat het product vanuit magazijn x onderweg was, was wel fijn geweest.
Pluspunten
Betrouwbaarheid, snelle levering, communicatie We kregen er schroeven bij om de poten aan de tafel te zetten.
VerbeterpuntenHet was ons niet duidelijk dat er een persoon de spullen kwam leveren.
Pluspunten
Snelle, zeer nette levering van de producten. De lampen die we hadden besteld (overigens prachtige lampen), waren heel netjes verpakt en de informatie die erbij zat over eventuele retourzending was helder. Leuke extra om aanvullend nog een woontijdschrift te ontvangen! Bovendien een enorm aansprekende website.
Pluspunten
snelle levering, duidelijke communicatie via e-mail
Verbeterpunten-
Pluspunten
mooi vormgegeven site met leuke produkten!!