Pluspunten
Veel leuke spullen en echte hebbedingetjes
VerbeterpuntenBij iedere theedoek ook een handdoek van hetzelfde motief?
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenMijn bestelling (kartonnen design opvouwtafeltje) zat in een wel heel grote doos, 90% was lucht. Dat had niet gehoeven lijkt mij.
Pluspunten
aardige mensen, komen afspraken na.
Pluspunten
Netjes gereageerd op klacht en zo goed mogelijk opgelost. Het probleem zit echter in het product (stof in glazen lampenvoet). Door de goede service hou ik er toch een goed gevoel aan over.
VerbeterpuntenHogere kwaliteitseisen stellen aan product.
Pluspunten
Prettige correspondentie gehad over het formaat van houten bordjes die ik wilde bestellen. Het was eenvoudig om je persoonlijke wensen door te geven. De levering was precies zoals ik wenste.
VerbeterpuntenIk heb maar een keer iets via deze website besteld. Heb (nog) geen verbeterpunten kunnen ontdekken.
Pluspunten
Snel, kwaliteit prijs perfect
Pluspunten
Assortiment, duidelijke website.
VerbeterpuntenTwee stoelen besteld, eerste werd snel en goed afgeleverd. We waren alleen niet op de hoogte dat de tweede langer op zich liet wachten. Hierdoor moest ik twee keer er voor zorgen dat er iemand thuis was. Het was beter geweest als dit gemeld was, dan was het zeker een 8 geweest. Ben wel heel vriendelijk te woord gestaan bij de klantenservice!
Je hebt helemaal gelijk! Helaas was er hier in de communicatie wat fout gegaan. Normaal gesproken wordt de klant altijd op de hoogte gehouden, dus ook bij een deellevering. Onze excuses voor het ongemak! Toch bedankt voor de leuke beoordeling!
2) Twee kasten zaten in enorme verpakking. Dit is begrijpelijk ivm het voorkomen van schade tijdens vervoer; maar het is apssend als de bezroger deze verpakking helpt eraf te halen en meeneemt. Wij zaten met een immense hoeveelheid plastic en karton waar we gen raad mee wisten. Deze bezorg-service (1 bezorger en al die verpakking) laat echt nog te wensen over!
De meeste artikelen in de shop worden via DPD verzonden.Hier gaat de bezorging tot aan de deur. Wij hebben besloten de kasten zelf te komen bezorgen.U gaf aan zelf niet thuis te zijn,maar uw zoon zou de kasten aannemen. Mijn collega heeft de kasten bezorgd.Er is niet gevraagd of hij het plastic en karton mee wilde nemen.Als er hierom gevraagd was,dan was dit voor ons een kleine moeite en doen wij dat met plezier.Onze excuses dat u het als vervelend heeft ervaren. Hopelijk een volgende keer bet
Pluspunten
Hele leuke spullen in de webshop
VerbeterpuntenIk had drie dingen besteld. Het eerste wat,ik besteld had was ok. Het tweede product was fout, ik kreeg iets helemaal fout toegestuurd. En het derde product was niet op voorraad terwijl dit niet was aangegeven bij het bestellen. Hier heb ik drie weken op moeten wachten. Bij het leveren is dan ook ineens het juiste 'tweede' product geleverd. Spijtig, want de drie producten waren cadeautjes die ik dus absoluut niet heb kunnen afgeven op de moment dat ik dat graag had willen doen. Mij. Zus heeft drie weken na haar feestje haar cadeautjes eindelijk gekregen. Toch niet echt tevreden dus!!!!
Je hebt bij ons op 7 aug een bestelling geplaatst.De volgende dag, op 8 aug hebben wij de eerste levering verzonden.Wij hebben jou bericht dat 1 artikel zou worden nageleverd.Dit artikel was niet op voorraad. Bij levering bleek er een verkeerd artikel geleverd te zijn,onze excuses hier voor! Deze hebben wij samen met de nalevering om laten ruilen door DPD.De levertijd is uiteindelijk 3 weken geworden,dit komt omdat 1 artikel niet op voorraad was.Deze levertijden geven wij op de website aan.
Het bleek dat een tweetal artikelen niet rechtstreeks te leveren waren. Uiteindelijk bleek na 3 weken na het plaatsen van de bestelling 1 artikel helemaal niet meer te leveren was waarna ik het andere artikel wat nog wel te leveren was kreeg opgestuurd. Ik vond dit wel erg lang duren helemaal voor een webshop
Wij begrijpen dat het teleurstellend is om te horen dat uiteindelijk 1 van de 3 artikelen niet meer te leveren is.Helaas zijn wij afhankelijk van de leverancier.Het artikel hebben wij bij hen besteld en zonder tegenbericht,waren wij in de veronderstelling deze te ontvangen.Helaas bij de levering bleek het artikel uit de collectie bij de leverancier.Het geld hebben wij binnen 5 werkdagen naar jou teruggestort.Onze excuses voor dit ongemak. Bedankt voor de beoordeling!
Pluspunten
Heel tevreden !!
Pluspunten
Wij hadden eerst een bestelling geplaatst en deze geannuleerd. Onmiddellijk werd onze bestelling geannuleerd. Snelle levering. Zeer tevreden!
Pluspunten
Vriendelijke telefoonstem van de de desbetreffende verkoopster.
VerbeterpuntenInformatie over het tijdstip van bezorging was onjuist. Andere bedrijven bellen een half uur van te voren dat ze er aan komen of geven te kennen dat de bezorging 's ochtend of 's middags zal plaatsvinden. Dat was hier niet mogelijk, zodat ik de hele dag heb zitten wachten.
Het is niet gebruikelijk dat wij een half uur van te voren bellen.Hierover hadden wij u niet bericht. Blijkbaar zijn wij daar tekort geschoten in de communicatie.Onze excuses daar voor. U ontvangt daarentegen wel van ons bericht wanneer uw bestelling wordt verzonden. Daarna ontvangt u bericht van DPD wat betreft de geplande dag van bezorging. Op de dag van bezorging ontvangt u wederom bericht van DPD over het tijdstip van bezorging. Dit gebeurd per e-mail of SMS.
Pluspunten
Leuke merken, mooie producten en snelle levering
VerbeterpuntenMoment van bezorgen was erg onduidelijk. Bij beide leveringen (eerste levering en nalevering) ontving ik een sms van DPD Pakketservice waarin werd vermeld dat mijn bestelling de volgende werkdag zou worden aangeboden. Beide keren stond de bezorger enkele uren later al op de stoep - op dezelfde dag dus, zelfs in het weekend. Fijn dat er zo snel geleverd werd, maar wel onbetrouwbaar en lastig om rekening mee te houden en eventueel voor thuis te blijven.
Bedankt voor de beoordeling en het doorgeven van verbeterpunten! Wij werken samen met DPD, omdat de klant per e-mail of SMS wordt ingelicht wat betreft de dag en tijd van bezorging. U geeft aan geen correct bericht te hebben ontvangen. Wij zullen dit zeker oppakken en met DPD bespreken. Onze excuses voor het ongemak. Gelukkig zijn de pakketten toch goed aangekomen. Heel veel plezier van jou bestelling!
Pluspunten
Het product kwam later dan gepland doordat de leverancier niet leverde. Uiteindelijk het kleed wel ontvangen met een cadeautje erbij ter compensatie. Vind ik erg attent. Positief is dat ik met regelmaat op de hoogte ben gehouden van de ontwikkelingen ten aanzien van de levering.
VerbeterpuntenAls een product niet op voorraad is dit vermelden op de site i.p.v. 5-10 werkdagen. Dat voorkomt teleurstellingen.
Pluspunten
Zeer tevreden over Wonen met Lef. De levering liet even op zich wachten, maar hierover werd ik netjes geinformeerd. Uitstekende service!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goed assortiment, duidelijke webshop, doet wat wordt beloofd
Verbeterpunten?
Pluspunten
Snel, aantrekkelijk geprijsd, extra's bij pakket.
Pluspunten
Kommunikation per Email
VerbeterpuntenÜbersetzung dieses Fragebogens in die verschiedenen Sprachen
Pluspunten
Makkelijke site, snelle levering
VerbeterpuntenHeeeeel veel verpakkingsmateriaal voor een klein pakketje.