Pluspunten
lekker snel, netjes verzorgd
De kosten voor retourverzenden houden me tegen bij aanschaf van producten. Gratis retourzendig zou super zijn!
Pluspunten
Snel geleverd; met zorg verpakt, prima.
VerbeterpuntenOver nazorg/garantie kan ik nog geen uitspraak doen.
Pluspunten
Ben tevreden
VerbeterpuntenZou het prettig vinden als het in een dagdeel bezorgd kon worden.
U geeft aan het prettig te vinden, wanneer het pakket op een dagdeel bezorgd wordt. Ondertussen werken wij samen met DPD. Hier kunt u zelf aangeven welke dag en welk dagdeel u de bestelling zou willen ontvangen! Misschien handig voor eventueel een volgende bestelling? Bedankt voor de beoordeling!
Pluspunten
Leuk assortiment en snelle bezorging
VerbeterpuntenKlacht over een tafel die net 4 maanden oud is, valt niet onder de garantie en wordt niet in behandeling genomen.
U geeft na 4 maanden aan dat er een blaasje op het tafelblad is gekomen. Helaas hebben wij geen zicht op het (intensief) gebruik van dit meubel. 4 maanden na ontvangst, wordt deze klacht niet meer bij de leverancier en bij ons behandeld. Wanneer de bijzettafel beschadigd bij u afgeleverd was, dan zouden wij hier uiteraard een oplossing voor hebben aangeboden. Onze excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Ontzettend leuke spullen,snelle levering,kwaliteit is hoog.
Pluspunten
Goede berichtgeving
VerbeterpuntenGeen
U geeft aan het merk 'Zuiver' graag in onze webshop terug te willen zien. Dit merk zit in ons assortiment en is terug te vinden onder het kopje: 'Merken'. Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd en bedankt voor de beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie via de mail, zeer betrouwbaar, overzichtelijke site.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Mooie website.
VerbeterpuntenZet bij het product wat de verwachte levertijd is.
Wij hebben geen bestelling van u in april ontvangen, enkel een bestelling welke is geplaatst op 29mei. Wij hebben u meerdere malen op de hoogte gehouden dat de borden uit de nieuwe collectie zijn en deze later werden verwacht, namelijk half juli. U gaf aan hierop te willen wachten. Op 1juli met u gesproken n.a.v. uw beoordeling. Wij hebben kunnen regelen om de borden eeder te verzenden, namelijk vandaag!! Tijdens het gesprek gaf u dan ook aan de beoordeling aan te willen passen.
Pluspunten
Inspirerend winkelen met wonen met LEF! En heb je vragen, dan krijg je direct antwoord inclusief foto's en dat ze het voor je kunnen bestellen. Bij mij was er een kussen te weinig geleverd, maar de volgende dag was deze er ook. Zeker een webwinkel om vaker te kijken en te kopen.
Pluspunten
Erg leuke winkel
Pluspunten
Verbeterpuntendenk eens aan de verzendkosten ????
Pluspunten
Goede producten Up to date
Pluspunten
Duidelijk en snel
Pluspunten
Prettige site, betrouwbaar, snelle levering
U geeft aan graag (Houten) speelgoedkisten in de webshop te willen zien. Deze is terug te vinden onder de zoekterm: HWR-speelgoedkist Bedankt voor de beoordeling!