Pluspunten
heerlijke shop, prachtige spullen, goede service
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Op verzoek werd de bestelling als kado verpakt. met veel enthousiasme, naar ik van de ontvanger begreep, dus geweldig.
Pluspunten
Leuk product
VerbeterpuntenErg slechte afhandeling van klacht over bezorging. De schuld werd bij mij neergelegd!
U heeft op 16-03 besteld en wij hebben op 18-03 de order verzonden.Wij werken samen met GLS. GLS biedt een pakket 2 keer aan.U was 2 keer niet thuis.Het pakket kan dan bij het dichtsbijzijnde depot worden opgehaald.U gaf aan hier 1,5uur voor te moeten rijden,echter het depot is 20min van uw adres.In de 'order comment' kunt u bepaalde voorkeursdata aangeven.Omdat dit er niet bij stond is het op een willekeurige dag bezorgd.Wij leggen de schuld niet bij u neer,maar wij vergoeden geen reiskosten.
Pluspunten
Goede, vriendelijk service. Snelle verzending.
VerbeterpuntenGratis retourzending.
Pluspunten
101 Woonblad cadeau, erg leuk!
Pluspunten
Bij levering: 1 vaas kapot: goede sevice voor het afhandelen hiervan. De keus op de webwinkel is groot en overzichtelijk.
Pluspunten
Mooie kast! Iets te laat maar dat kan gebeuren. Er zijn vergissingen gemaakt en de kast moest door mijn man getild worden, die wegens hartoperatie niet mocht tillen. Uiteindelijk is er een telefoontje gekomen met veel excuses en een tegoedbon. Wij zijn hier tevreden mee.
Pluspunten
snelle levering. Verzorgde verpakking.
Pluspunten
Super mooie producten!
VerbeterpuntenDe bestelling die ik heb gedaan was als volgt: Housedoctor Snoer elektra met fitting E27, zwart fabric wire, witte fitting, strijkijzer snoer. Uit de informatie kon ik niet duidelijk opmaken dat er geen stekker aan zat. Op de afbeelding lijkt er wel eentje op te zitten.
Pluspunten
- snelle afhandeling -
Verbeterpuntenvoorraad beter bijhouden. product was besteld en betaald maar bleek niet meer op voorraad. Wel meteen contact opgenomen en geld teruggestort!
Pluspunten
duidelijke site mooie producten
Verbeterpuntenafmetingen vermelden materiaal vermelden (bijvoorbeeld welke houtsoort) assortiment uitbreiden
Pluspunten
Snelle levering en goede service
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Weergave op site is realistisch Net even wat anders Duidelijke communicatie over levering etc
VerbeterpuntenDe kast ruikt erg sterk naar hout en/of verf? Dat is minder prettig voor op een babykamer
Pluspunten
Grote collectie
VerbeterpuntenSnellere levering
Pluspunten
Snelle en correcte levering, mooie en overzichtelijke site!
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
mooie webshop, heel goed contact gehad met de medewerkers. Vriendelijk en professioneel; vooral toen er iets mis ging met de levering via Kitchen Trend en GLS. Heel netjes opgelost!
Verbeterpuntenverzending via GLS vind ik minder; ik heb slechte ervaringen met deze koerier (slecht verpakt, beschadigingen product). Zou liever PostNL zien. En verzendingen niet rechtstreeks via de leverancier laten gaan maar altijd zelf versturen om er zeker van te zijn dat het goed ingepakt is