Pluspunten
Mooie producten.
VerbeterpuntenEr zat een klein zwart vlekje op de (witte) lamp. Ik heb uiteindelijk niet de moeite genomen om \\\\\\\'m terug te doen, maar is wel een aandachtspunt.
Ik probeer deze enquete nu al 4 keer te versturen, maar telkens moet ik weer iets invullen..... ik wil nvt aangeven, maar dat lukt niet....
Pluspunten
Mooie site en duidelijk
VerbeterpuntenReageren op opmerkingen die meegestuurd worden bij de bestelling.
Eens! Hier zullen we in het vervolg nog beter op gaan letten. De bestelling is wel binnen de levertijd (1-3 werkdagen) verzonden, maar is inderdaad helaas niet op 20 december, maar op 21 december verzonden. In ieder geval hartelijk dank voor de genomen moeite om dit aan ons te melden.
Pluspunten
Mooie website en snelle levering!
VerbeterpuntenNee.
Pluspunten
Goed telefonisch contactben adequaat geholpen
VerbeterpuntenDe tekst op de website kwam niet volledig overeen met de geleverde goederen. Ik heb dit aangegeven en vervolgens is dit op de website aangepast, top dus
Pluspunten
Mooie producten, goede communicatie
VerbeterpuntenWas jammer dat levering wat langer op zich liet wachten, maar is ook wel te verwachten zo rond de feestdagen.
Er is inderdaad bij POST NL een behoorlijke vertraging geweest vanwege de feestdagen. De bestelling was geplaatst op 17 december jl. De eerste levering (één kussen) kon door ons alvast geleverd worden, deze is door wonen met LEF (op tijd) aangeboden bij POST NL, namelijk op 21 december jl. Helaas is het pakket pas op de 29e afgeleverd. Wij hebben hier helaas geen invloed op gehad, maar vinden dit natuurlijk wel heel vervelend. Onze welgemeende excuses hiervoor!!
2 weken op product gewacht, kan ook door de kerstperiode komen, maar vond het erg lang. lange kapstok besteld, slechts met 2 bouten te bevestigen! Die gaat natuurlijk een keer van de muur afkomen.
Er is bij POST NL vertraging geweest vanwege de feestdagen. De bestelling was geplaatst op 19-12. Vervolgens is deze op tijd door wonen met LEF aangeboden bij POST NL, nl. op 21-12. Helaas is het pakket pas op 31-12 bij u afgeleverd. Wij hebben hier verder geen invloed op, maar vinden dit wel heel vervelend. Onze welgemeende excuses hiervoor! Overigens begrijpen we de opm. over de kapstok niet, alsook het cijfer 3 voor kwaliteit. Wij ontvangen nl. net een mail van u dat u nog een kapstok wenst
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering, goed op de hoogte gehouden voor, tijdens en na verzending.
Pluspunten
Prima informatie en goede afhandeling
Pluspunten
Hele leuke producten, makkelijk te gebruiken site, snelle levertijd.
Pluspunten
Prettig communicatie met mederwerkers
VerbeterpuntenBij walvis stond geen aangepaste levertijd op het moment van bestellen bij de lamp wel.
Pluspunten
Aparte producten, snelle levering, niet goedkoop, inclusief bezorgkosten duur
VerbeterpuntenNee, bezorgkosten zouden lager moeten zijn
Pluspunten
2kleuren van het glaswerk waren er niet maar er is voor een uitstekend alternatief gezorgd!
Pluspunten
.Offre de choix interressante. Bonne réactivité.
VerbeterpuntenLa traduction française n\\\\\\`est pas parfaite. Tous les meubles ne peuvent s\\\\\\`expédier en France.
Pluspunten
Klantvriendelijkheid
VerbeterpuntenDe goede producten verzenden. als het een keer fout gaat prima, maar drie keer achter elkaar vind ik erg vaak.
We zijn het helemaal met u eens. Dit is inderdaad niet helemaal goed gegaan bij ons! Onze excuses hiervoor. We hebben u zojuist een mail hierover gestuurd.
Pluspunten
Snelle levering en netjes
Pluspunten
snelheid en assortiment, website ook duidelijk
Pluspunten
super snelle service
Verbeterpuntennee