Pluspunten
Leuke producten Snelle levering Snel antwoord via de mail
Pluspunten
Mooie producten, snelle levering, goed verpakt en bovendien ook nog een leuk cadeautje in het pakket!
VerbeterpuntenNee, prima allemaal.
Pluspunten
Positief vind ik dat ik teruggebeld werd toen ik vragen had over de levering.
VerbeterpuntenIk vond dat het best lang duurde voordat ik de produkten in huis had.
Bedankt voor uw beoordeling. Dat waarderen we. Levertijd van uw product bedroeg 1-2 weken. Deze levertijd hebben wij helaas, vanwege het uitlopen van de levertijd van de leverancier, niet kunnen nakomen. We zien dat u hierover niet bent geïnformeerd. Hier gaan we beter op letten! In ieder geval veel plezier met de nieuwe aankoop!
Er zijn wat dingen niet helemaal goed gegaan. Nogmaals excuses. Wel zijn we van mening dat we hier adequaat op hebben gereageerd. Overigens is uw betaling dit weekend verwerkt/teruggestort. Ook hebben wij u een tegoedbon aangeboden en dit werd door u als positief /attent ontvangen. We hopen u natuurlijk in de toekomst weer bij wonen met LEF als klant te mogen begroeten.
Pluspunten
Prettige duidelijke mooie webshop met mooi aanbod. Goede dienstverlening, want goed bereikbaar en oplossend vermogen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Leuk website, goede producten en prijsen
VerbeterpuntenLevertijd is wel te lang. Ik heb mijn pructen nog niet gekregen!!
Begrijpelijk. U wilt de kussens natuurlijk snel in huis hebben. De deellevering is reeds verzonden (2 kussens). Voicemail ingesproken. 1 kussen (van HK Living) heeft helaas langere levertijd. Deze volgt z.s.m.!
Kijk eens naar de prijs/kwaliteitsverhouding.
Pluspunten
Snelle service!
VerbeterpuntenNvt
nvt
Klant gebeld i.v.m. beoordeling. Bestelling is 26 september geplaatst, 27 september verzonden en op 28 september zijn alle artikelen keurig (dus binnen 3 werkdagen afgeleverd!). Misverstand, klant is gelukkig helemaal tevreden!
Pluspunten
Leuke spullen, afspraken goed na gekomen
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Mooie artikelen ontvangen.
VerbeterpuntenDe doos waarin de artikelen verstuurd werd, was wel heel groot. Er kon wel 3 x zoveel in. Is echt niet nodig.
Goed punt, daar zullen we in het vervolg op letten! Fijn om in ieder geval te lezen dat de artikelen helemaal naar wens zijn.
Pluspunten
persoonlijk contact gericht op oplossingen ik had een probleem met de levering die uitbleef, dit is prima opgelost
Verbeterpuntenmaak in alle gevallen gebruik van track & trace
Fijn dat e.e.a. geheel naar tevredenheid is opgelost! Graag tot ziens bij wonen met LEF!
Pluspunten
Mooi overzichtelijke site. Goede kwaliteit/ prijsverhouding.
Pluspunten
Leuke spullen, goede service en snelle levering. Helemaal top!
Pluspunten
Een erg leuke website allemaal leuke spullen. Goede kwaliteit , snelle levering en erg vriendelijk
VerbeterpuntenOp het moment nog niet
Pluspunten
Snelle service, prima verpakt, cadeautje bij de bestelling
Pluspunten
Het cadeautje en een woonblad bij de bestelling omdat het wat langer had geduurd terwijl dit maar 1 dag extra was.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Leuke producten, er wordt gecommuniceerd na vraag via mail !
VerbeterpuntenVerzending duurt erg lang ,er staat op de website levertijd 1-3 dagen en toch komt het pas na een week, jammer!
Fijn dat de vaas in de smaak gevallen is! 9 van de 10 bestellingen worden binnen de aangegeven levertijd verzonden en afgeleverd. Helaas zijn wij soms ook afhankelijk van leveranciers en/of van de pakketbezorgers. Sorry dat het bij jou wat langer heeft geduurd!
Pluspunten
Aparte producten!
Verbeterpuntenneen
nee