Pluspunten
Konden het in de buurt ophalen dus geen verzend kosten Prima geregeld, gelijk meer gekocht in de showroom
Pluspunten
nette snelle reactie van klantenservice
VerbeterpuntenLEF moet zelf de orderportfeuille managen. Het kan/mag niet zo zijn dat ik dat als klant moet doen. En zeker niet herhaaldelijk. Levertijd ontbreekt ook op website
De levertijd staat bij elk artikel vermeld. Het komt wel eens voor dat de leverancier het artikel niet gelijk aan ons kan uitleveren. Onze excuses voor de langere levertijd.
Pluspunten
Zie hierboven,zal zeker weer eens een bestelling plaatsen.
Pluspunten
prachtige spullen en zonder verzendkst versturen!
Verbeterpuntenhet kopen via de telefoon was een uitdaging...ging niet makkelijk en ook was 'ophalen' vanzelf aan gekruist??! Terwijl ik het graag verzonden wilde hebben. Uiteindelijk gebeld en was het ook direct goed geregeld.
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt. En bedankt voor het gratis presentje!
Pluspunten
Het extraatje in de vorm van 101 woonideeën en de leuke kaart!! Ik ga zeker nogmaals wat bestellen.
Wij verkopen al Madam Stoltz :) Zie onderstaande link: http://www.wonenmetlef.nl/nl/merkenshops/madam-stoltz-shop/
Pluspunten
Snelle levering Mooi en goed ingepakt
Pluspunten
Leuk en breed Noord Europees design aanbod.
VerbeterpuntenCommunicatie via email prima. Communicatie via bezorging niet goed. Ik ontving alleen een sms met dat het pakket afgeleverd zou worden. Geen bestelnummer waar ik aflevertijd kon checken of contact nr om evt een andere tijd af te spreken. Op afleverdag was ik thuis, bleek eind vd dag dat pakket bij buren verderop was afgeleverd?
Dat is vreemd! DPD hoort een SMS te sturen de dag voordat ze komen bezorgen. Op de dag van bezorging hoor je nogmaals bericht te ontvangen over de verwachte tijd van levering. Onze excuses hiervoor!
Pluspunten
Een invulveld van de site werkte niet, daarom gemaild met Wonen met Lef. Dit verliep alemaal zeer vlot en netjes! Er werd een 101Woonideeen meegezonden als extraatje met de bestelling, heel leuk zo'n extra cadeatje!
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs en leuk dat er een cadeautje in de doos zat.
VerbeterpuntenDe doos hing uit elkaar en was open aan de bovenkant, was slecht dichtgeplakt en was veel te groot voor de inhoud. Gelukkig was de inhoud niet beschadigd of verloren. Jammer dat het pakket niet bij de buren kon worden afgegeven.
Onze excuses voor de verpakking van het artikel en bedankt voor de tip. Hier kunnen wij wat mee! Je ontvangt bericht van DPD wanneer ze het pakket komen bezorgen. Je kan via dat bericht ook aangeven dat het ergens anders mag worden geleverd of je kunt neerzet toestemming geven. Ik hoop je voldoende te hebben geïnformeerd.
Pluspunten
Zeer korte leveringstermijn. Duidelijke foto's op de website. Product komt exact overeen in werkelijkheid. Zeer goede handleiding, het meubelstuk was gemakkelijk ineen te zetten.
VerbeterpuntenDe hoeken van de dozen waren erg beschadigd, waardoor spijtig genoeg ook één van de meubelpanelen. Waarschijnlijk is dit echter eerder te wijten aan de pakjesdienst...
Bedankt voor de beoordeling. Wat betreft schade, dit kun je altijd naar ons doormailen, zodat wij het probleem kunnen bekijken!
graag voor 21 uur besteld de volgende dag in huis. 4 dagen is veel te lang.
Op de website staat een levertijd vermeld van 1-3 werkdagen. Wij streven er naar de artikelen die op voorraad zijn z.s.m. te verzenden!
Pluspunten
Goede service! Wij hebben een stoel ontvangen welke kapot was bij het uitpakken en hebben zonder problemen en op een heel vriendelijke wijze ons geld terug gekregen. Ook hebben wij een wandlampje besteld welke niet verzonden kan worden momenteel vanwege de herbeoordeling van het product, hierover worden we keurig op de hoogte gehouden!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Zeer goede communicatie, goede nazorg en goede klachtenafhandeling. Dat komt betrouwbaar over.
VerbeterpuntenEen betere voorraadindicatie op de website is wenselijk, omdat ik nu met lange levertijd van producten werd geconfronteerd, die op de site niet vermeld was.
Pluspunten
Gelijk reactie op mijn mail. Leuke extra's bij de bestelling.
VerbeterpuntenLevering ook op zaterdag.
Pluspunten
Levertijd werd uitgesteld maar hiervan werd ik op de hoogte gebracht en kreeg ook de mogelijkheid er van af te zien. Dit heb ik niet gedaan maar vind dat wel een prima service.
VerbeterpuntenDPD heeft geen SMS meer gestuurd met verwachte tijd van afleveren op de geplande dag maar hier kan Wonen Met Lef niets aan doen.
Pluspunten
Netjes en snel bezorgt