Pluspunten
Leuke site, veel leuke dingen, handig dat je een smsje krijgt met de bezorg tijd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke website, goed op de hoogte gehouden via mail over de aankoop en verzending.
Pluspunten
Goed stevig verpakt. Snelle levering. Goede prijs.
Pluspunten
aanbod, bepaalde producten beter geprijsd dan andere websites heldere website
Verbeterpuntenbetere opvolging met leveranciers; ik had flinke vertraging met levertijd en had niet het gevoel dat het personeel hier tijdig van op de hoogte was. Als compensatie kreeg ik een kleinigheidje; echter was deze helaas gebroken aangekomen...
Naar aanleiding van jouw beoordeling, hebben wij jou alsnog een leuke tegemoetkoming gestuurd. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het cadeautje kapot aankomt. Bedankt voor de beoordeling!
Pluspunten
Supersnel
Pluspunten
mooi assortiment, duidelijke navigatie
Verbeterpuntenvoor de toekomst levertijden nog sneller
Pluspunten
Wij hadden een poef ontvangen die niet helemaal in orde was. Na een telefoontje wat foto's toegestuurd en een dag later een nieuwe poef ontvangen. De kapotte poef mochten we ook houden. Top service!
Uit de laatste mal verstond ik dat een deel van de bestelling onderweg was terwijl toch alles in z'n geheel toekwam. Dus alles was ok.
Pluspunten
Erg klantvriendelijk! Leuk dat er een tijdschrift bij de bestelling zit.
Levering duurde vrij Lang
Pluspunten
mooie produkten, goede prijzen, leuke aanbiedingen
Pluspunten
Snelle levering en oh, wat ben ik blij met mijn spullen!
Pluspunten
Was snel geleverd.
VerbeterpuntenEr was bij ons een probleempje met de kwaliteit van het product. Die bleek niet aan de verwachtingen te voldoen. Na communicatie met Wonen met Lef hebben ze dit correct afgehandeld.
Pluspunten
Dit was de eerste keer dat ik besteld heb en het is mij zeer goed bevallen. Opvallend was de goede verpakking van de producten en ik zie het als zeer positief dat jullie klanten te vragen naar hun ervaringen. Dat geeft vertrouwen. Succes met de onderneming en tot de volgende keer
Pluspunten
Goede verpakking
VerbeterpuntenWel 1 dag later dan afspraak
Pluspunten
Duidelijk, snel geleverd.
VerbeterpuntenVerpakking was veel te groot voor het artikel, zonde.
Pluspunten
Goede communicatie na bestelling met order bevestiging via mail en verzendinformatie per sms. Snel en duidelijk. Meedenken toen een artikel pas later leverbaar zou zijn.
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Pluspunten
leuke producten
VerbeterpuntenSpullen die door de brievenbus passen zou je ook per gewone post kunnen sturen.
Pluspunten
Ruim assortiment en snelle levering. Alles netjes verpakt!