eerlijk, goede prijs kwaliteit verhouding

Netjes verstuurd. Bewust hier gekocht gezien het belang wat ik zie voor het behouden van dit soort werkelijk betrokken aanbieders

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? toegang tot handleiding nederlands duidelijk maken

Prima en snelle levering

Prima service en snel geleverd.

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? N.v.t.

Mijn hoofdtelefoon is keurig op tijd geleverd. Helaas zonder usb reciever, na een mail is deze alsnog per post verstuurd. Het product voldoet aan de verwachting.

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? N.v.t.

Goede service en snelle levering

Goed telefonisch advies en volgende dag geleverd

Correct bedrijf

Bestellingen worden zeer snel bezorgd en uiterst goed ingepakt , doe zo verder !

Snelle levering, prijs kwaliteit verhouding is prima.

Prettig en goed bedrijf om zaken mee te doen.

Goede en snelle service

Betaalbaar, goede service en snelle verzending.

Snel en accuraat

Snelle levering, keurig op de hoogte gehouden van proces

Heerlijk vlot

Alles ging heel vlot, makkelijk en de site was overzichtelijk, dus binnen 10 minuten was alles geregeld; wat wil je nog meer?

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? Niets

Snel betrouwbaar

Mijn order werd heel snel afgehandeld ben zeer tevreden.

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? N.v.t.

Headset werkt goed en service is prima, daar worden we blij van!

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? N.v.t.

De juiste batterijen werden geleverd op korte termijn

Fijne communicatie

Na het plaatsen van mijn bestelling kregen we een nette mail ter controle. Er werd gevraagd of we al in het bezit waren van de juiste randapparatuur. Door het meedenken vanuit Telecomshop.nl wisten we zeker dat we de juisten toestellen gekocht hadden.

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? N.v.t.

Het product is super goed

Ja het werkt goed en de kwaliteit is ook super

Klantvriendelijk

Zeer behulpzaam, laagdrempelige service,heb er een heel goed gevoel en kom graag bij ze terug

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? N.v.t.

Goede service & een snelle levering

Omdat het een specifiek product was, werd er via e-mail nog nagevraagd of het bestelde product het juiste was. Op basis van deze mail bleek dit niet het geval te zijn & heeft de verkoper een ander product geadviseerd. Super service dus... zo'n extra controle mailtje! Ondanks dat het product hierdoor niet voorradig was op het moment van bestellen, is dit product alsnog snel na geleverd! Super tevreden over het hele proces!

zeer goed

Alles liep perfect en de bestelling was vlot en correct

Met een zeer snelle levering en concurerende prijs is de TelecomShop een prima zaak.

Zeer goede ervaring.

Ik kreeg snel en helder uitleg over mijn vraag en hierna een bestelling geplaatst. De follow-up was prima. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? Weet ik niet

Na het bestellen van een DECT telefoon kreeg ik bijna onmiddellijk per email de vraag of ik daarvoor het juiste basisstation had, heel attent. Verder had TelecomShop by far de beste prijs.

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? N.v.t.

Super snel geleverd en goeie service!

Prima product

Zeer tevreden over de kwaliteit en snelle levering.

prima verzorgd

Goed verpakt, vlug geleverd, keurig verzorgd

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? N.v.t.

Goed artikel, goede prijs en snel geleverd

Zoals de titel zegt: het juiste artikel voor een goede prijs en binnen een dag in huis!

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? Goede webshop, mogelijk nog meer filters

Uitstekende service en levering

Ik heb een nieuwe telefoon en een demo model basisstation besteld en beide zijn binnen de termijn van een dag bezorgd en het demo toestel is als nieuw. Uitstekend!

Trasmolenlaan 12

3447GZ Woerden

Over TelecomShop.nl

TelecomShop.nl is sinds het jaar 2000 de online telecom webshop voor zakelijk Nederland. Zowel grote als kleine bedrijven en organisaties zijn hier aan het juiste adres voor een breed assortiment op het gebied van telecom. TelecomShop.nl onderscheidt zich met scherpe prijzen, eerlijke adviezen en goede service. Onze efficiënte organisatie met korte lijnen stelt ons in staat de klant centraal te stellen en indien gewenst maatwerk te leveren.