Snelle levering, duidelijke uitleg op de site

Me eerst rot gezocht naar welke kabeltjes en welke items we nodig hadden, totdat we bij telecomshop.nl uitkwamen. Eindelijk duidelijke info en dus in een keer goed kunnen bestellen. Scherpe prijs eveneens.

Uitstekend!

Eenvoudig bestellen; behulpvaardig; snel en prima geleverd.

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? N.v.t.

Snelle levering en een goede service

Duidelijke website en bij vragen snel contact via een chat . Ik heb zo al een paar keer bestellingen gedaan bij Telecomshop .nl en ben zeer tevreden over de snelle levering en duidelijke uitleg .

Snelle service!

Vlot en goed. Aanrader

Goede service en telefonische ondersteuning

Fijn bedrijf, makkelijke te bestellen en goed bereikbaar voor extra informatie via de telefoon.

Snelle service met kennis van zaken

Mijn vragen waren razendsnel beantwoord en mijn bestelling snel en netjes geleverd. Bij vragen over compatibiliteit en dergelijke kon men mij de antwoorden geven die ik zocht.

Goed advies snel antwoord

Goed advies snel antwoord

prima service

Mijn bestelling ging vlot en de levering was snel

Bedankt voor de vlotte communicatie. We hebben de levering in zeer goede staat en snel mogen ontvangen.

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? Wanneer de betaling is afgerond, best een bevestiging weergeven.

Prima snel en goed

Bestellen was zeer eenvoudig en snel.

Snelle service /levering

Prijs per stuk in korte tijd wel fors gestegen.

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? Er stond dat er maar 10 op voorraad waren , echter had ik de bestelde 25 stuks de volgende dag al binnen

Een geslaagde goede levering.

Een goede website. Normaal geprijsde UBNT producten. Zeer snel geleverd.

Aankoop prima verlopen

De aankoop is prima verlopen, zoals je dat als klant mag verwachten, niet meer maar zeker ook niet minder. Op basis van deze ervaring koop ik opnieuw bij TelecomShop.nl

Alles ging prima

Snelle levering, product zoals omschreven. Ik had een vraag en sprak een bericht in en werd heel snel teruggebeld. Top!

Lekker snel en goed verpakt

Goede ervaring

Bestelling kwam in 1e instantie niet door

Pas na een mailwisseling werd de bestelling vlot bezorgd. Met excuses, dus akkoord!

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? Bestelproces optimaliseren

Goede service en snelle levering

Goede omschrijving op de website van de producten en ondanks corona toch ook nog een hele snelle levering. Blij met het product (accu voor telefoon), we kunnen we even vooruit zonder direct de hele telefoon te hoeven vervangen.

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? N.v.t.

Uitstekende service en op tijd

Eerste keer enkel toestel besteld. Goede prijs, prima kwaliteit. Nu hele set besteld en ook nu prima geregeld

Snelle services. Top

Zoals je mag verwachten zijn ze super snel in het leveren van de spullen. Top bedrijf een echte aanrader.

Samsung a20e

Het is een fijne en goeie telefoon. En de service is 100 procent

Top !

Zeer snelle levering en product zoals beschreven. Top !

Goed prijs en snel geleverd. Helemaal tevreden.

Goed prijs en snel geleverd. Helemaal tevreden.

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? N.v.t.

Goede prijs en snelle levering

Ruim assortiment en scherpe prijzen. Goede service.

goedkoper dan andere sites

daar ik voor mijn werk dringend op zoek was naar een office headset en daardoor via web mijn keuze had gemaakt, kwam ik via shopping ook oa. bij telecomshop uit ; de shop werd gekozen omdat de gekozen headset tot de goedkoopste gevonden werd ; zeer vlugge levering ; headset werkt prima(punt: ik had gebeld voor meer info omdat in het begin de headset niet werkte met Proximus Forum Phone ; de aftersale was wel zo en zo daar de persoon niet zo goed op de hoogte was van de verschillende mogelijkheden tot compatibiliteit met onze tel centrale(maar je kunt niet alles weten hé) ; toch algemeen zeer tevreden over prijs/levering/kwaliteit ; ook nog de plantronics headset gekocht voor in wagen en alles gaat naar behoren ; dank telecomshop.nl

Trasmolenlaan 12

3447GZ Woerden

Over TelecomShop.nl

TelecomShop.nl is sinds het jaar 2000 de online telecom webshop voor zakelijk Nederland. Zowel grote als kleine bedrijven en organisaties zijn hier aan het juiste adres voor een breed assortiment op het gebied van telecom. TelecomShop.nl onderscheidt zich met scherpe prijzen, eerlijke adviezen en goede service. Onze efficiënte organisatie met korte lijnen stelt ons in staat de klant centraal te stellen en indien gewenst maatwerk te leveren.