Alles naar wens

Correcte levering : goed verpakt, correcte levertijd en tijdig doorsturen factuur. Alles in orde.

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? N.v.t.

Prima telefoon en zeer snel geleverd ondanks corona

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? Niets

snel en goed

prima product

Toppers

Klantvriendelijk een min punt veel onduidelijkheid 😉

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? N.v.t.

alles top, niet maakkelijk te vinden

top

ticket desk werkt niet

Interessante prijzen, snelle levering, maar de ticket desk werkt niet. Ticket aangemaakt voor retour (op een onbeveiligde website): zou binnen 24 uur bericht krijgen. Drie dagen later nog steeds geen antwoord, maar wel een 2e uitnodiging voor een review: bij deze. Als het ticketsysteem op de rails is, lijkt het me een prima winkel voor telefoon en speciale headsetadapters.

Vlotte en goede afhandeling

Artikel is snel geleverd, correcte afhandeling. Gunstige prijs. Gemakkelijke website, duidelijk en gemakkelijke betalingsmogelijkheden.

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? N.v.t.

Ik was bezig met het bestellen toen kwam ik erachter dat de je niet op rekening kunt betalen. Ik heb gechat en het gevraagd, binnen no time was die mogelijkheid er wel. Vandaag zijn de headsets keurig afgeleverd.

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? Soms is het wat moeilijk te zien op welke regel je wat moet invullen.

Goed avies en een prima product

Headset besteld, Ideal betalen werkte bij mijn bank op dat moment niet. Dag daarop gebeld wat betreft de bestelling en nog aanvullende vragen gesteld over het product. Advies gekregen voor een ander product wat ook nog iets goedkoper was, top!

Uitstekende service snelle levering

Telefonisch goed geholpen met vinden van juiste product. Hartelijk dank.

Prima geholpen

Mee gedacht met een oplossing toen het gevraagde art. niet leverbaar was

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? N.v.t.

perfect en alles volgens afspraak, zelf binnen de aangegeven tijd geleverd

na selectie is mijn verwachting perfect uitgekomen, zelfs de aangeven levertijd heeft men met 1 dag weten te bekorten

Snel en correct

Snelle en correcte levering.

Goed product.

Thermometer is een goed product vol doet aan de verwachtingen zo als het hoort.

Heel klantvriendelijk

Heel klantvriendelijk, alleen was mijn bestelling een maand lang onderweg omdat ze deze over het hoofd hadden gezien. Na 2 x bellen werd dit wel snel opgelost.

Goede service, snelle levering

Goede service en snelle levering. Ook als er blijkt dat een probleem is handelen ze dit keurig af.

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? Optie betalen : betalen op rekening , nu moet ik dit telkens vermelden in de opmerking veld

Perfect, TelecomShop was een van de weinig die kon leveren wat ik zocht

Prima en snelle levering, dat Post NL ook Corona problemen heeft en daardoor niet snel levert was bekend.

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? N.v.t.

Vlotte levering aan goede prijs

Bestelde product was op voorraad en werd onmiddellijk verzonden. Aantrekkelijke prijs in vergelijking met andere webshops. Levering via pols.nl werd wel drie keer uitgesteld wellicht door Corona drukte maar dat is niet gelinkt aan telecomshop.nl

Goede service en snelle levering.

Na telefonisch advies snelle en correcte levering. Na ontvangst was er wat onduidelijk van onze kant. Hier is snel en goed een reactie op gegeven.

Doet wat het moet doen

Doet wat het moet doen

Telecomshop : veel kennis / snelle levering

Nu al een aantal keren iets gekocht. Ik krijg goed antwoord op m`n vragen en alle producten werden snel geleverd. Top winkel!

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? Meer rust en tijd voor een antwoord op een vraag

Order traject goed verlopen. Op voorhand telefonisch contact gehad over een technische vraag. Die werd weliswaar niet juist beantwoord maar nog tijdens het ordertraject werd dit ondervangen en werd ik in de gelegenheid gesteld om de order te annuleren(was niet nodig). Snelle levering.

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? Foto’s bij het apparaat kwamen niet overeen met de leveromvang

Prima, maar toch kanttekening.

Telefoon besteld, maar een andere ontvangen dan die ik had besteld. Op zich niets mis mee, maar had even een telefoontje gepleegd of mail gestuurd met de reden waarom een andere. Ik kwam er achter dat de telefoon die ik had besteld er niet meer was. Ben natuurlijk heel blij met deze vervangende telefoon, maar een berichtje hier over had ik toch zeer op prijs gesteld. Vandaar die 7, anders was het 10 geworden!

Snel en goedkoop

Mijn toestellen waren een stuk goedkoper dan elders. En snel geleverd.

Trasmolenlaan 12

3447GZ Woerden

Over TelecomShop.nl

TelecomShop.nl is sinds het jaar 2000 de online telecom webshop voor zakelijk Nederland. Zowel grote als kleine bedrijven en organisaties zijn hier aan het juiste adres voor een breed assortiment op het gebied van telecom. TelecomShop.nl onderscheidt zich met scherpe prijzen, eerlijke adviezen en goede service. Onze efficiënte organisatie met korte lijnen stelt ons in staat de klant centraal te stellen en indien gewenst maatwerk te leveren.