Prima ervaring

was op zoek naar een simpele analoge telefoon voor mijn buurvrouw van 80 om aan te sluiten op een experiabox, hier had ik een nog een vraagje over en deze via de chat op de website gesteld. De chat was snel beantwoord en heb daarna het toestel besteld welke de volgende dag netjes bezorgd is. Prima ervaring dus.

Duidelijke website snelle verzending

De website was duidelijk en de order was snel uitgeleverd top bedrijf

Goede prijs/kwaliteit verhouding

De prijs is goed. De communicatie kan beter.

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? Als er iets op de site staat moet het wel daadwerkelijk leverbaar zijn. Als je een niet leverbaar product annuleert bied dan ook wat anders aan.

Gewoon goed zoals het eigenlijk ook gewoon hoort.

Scherpe prijs. Leveringstijd zoals vermeld.

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? N.v.t.

Alles in orde, snel geleverd

Niet veel te zeggen, snel en netjes afgehandeld

Uitstekend, als nieuw.

Het enige is dat sommige batterijen niet lang meegaan.

Product snel in huis, heldere website. Had ook brievenbus pakje mogen zijn, doosje was niet zo nodig maar goed. Verder gewoon tevreden klant!

Makkelijk en duidelijk

De webshop is duidelijk en volledig. Na het bestellen was het pakket snel ontvangen en werd tijdens de afhandelling duidelijk informatie gedeeld over de status.

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? geen aanbeveling

Communicatief en snel, zoals het hoort, top!

Snelle service en snelle reply op vragen, prima zo.

goede levering

Wij waren op zoek naar een repeater voor telefonie en bij Telecomshop was hij het goedkoopste.

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? N.v.t.

Heel goede service na verkoop

Nadat we een toestel hadden gekocht, hadden we wat technische bijstand nodig om het toestel up te daten en geconfigureerd te krijgen. Telecomshop heeft ons hierbij heel snel en professioneel geholpen!

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? N.v.t.

Niet de goedkoopste optie maar wel snel geleverd en lage verzendkosten

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? prijs en losse onderdelen aanbieden zoals de kussentjes van de headsets

Ik bestelde een nieuw telefoontoestel. Ik ontving direct een berichtje met de vraag naar mijn situatie. Kort toegelicht en kreeg 15 uur later mijn nieuwe toestel geleverd. Goede service, meegedacht en vlot geleverd

Netjes per mail geïnformeerd over de voortgang en het product was op tijd binnen

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? N.v.t.

Je wordt overal goed van op de hoogte gehouden en snelle levering

Geweldig!

Overal gezocht en het product (welke al een tijdje uit productie is) bij TelecomShop gevonden, gewoon heel erg blij mee.

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? geen geintegreerde betaling via webshop, deze vindt achteraf plaats.

Goede service, snelle levering

Prettig bedrijf in communicatie, goed bereikbaar en binnen 24 uur wordt alles geleverd. Tip zou zijn om beter aan te geven dat de adapters niet standaard meegeleverd worden. Die moest ik apart bestellen, dat zou wat slimmer kunnen. Verder goed en betrouwbaar bedrijf.

Klantgericht ondersteuning

Product was niet beschikbaar op website, maar via chat kon het wel geleverd worden. Product ging geupdate worden op website dezelfde dag. Levering liet even op zich wachten, maar begrijpelijk wegens de feestperiode. Overal tevreden over service en ondersteuning.

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? Alles ok

Snel verstuurd

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? N.v.t.

Snelle levering. Goede ondersteuning bij vragen.

• Wat zou er beter kunnen in de webshop? N.v.t.

Het hoefde niet snel. Maar het was supersnel!

Breng de rust in de wereld. Dat doe je alleen als je bij jezelf blijft. Goed injezelf kijkt. Wat is er van node om daar op te ruimen. Gejaagd door concurentiereuzen?! Wie heeft het bedacht dat het zo zou moeten zijn. Dat wij opgeslokt worden door niets ontziende reuzen. (Goliat). De kleintjes hebben een slinger en maar 1 steentje. Om de reus te vellen. De concurentiereus gaat vallen binnen 10 jaren. Eerst the Biden van Amerika, de rest valt dan vanzelf. De concurentiereuzen behoren tot een duistere kliek! Too big to fall is een spookgedachte. Reuzen zijn niet flexibel, oorlog is hun enige ding. U noemt het ook strijd! Waar u tegen strijd wordt enkel en alleen maar sterker. Uw strategie moet dienstbaarheid worden. En de materie moet u dienen, niet andersom. Ik vind een vaste tel lijn een betere kwaliteit van verbinding dan dat het smartgedoeapparaat heeft. Maar het meeste is wel de verbinding tussen mensen onderling te bespoedigen zonder smart ed. Want de smart is hoog op dit moment. En de reuzen gedijen enkel onder de smart vd mensen. De overnamesmart! Telkens als een kleintje goed presteert wordt die door reuzendraken verslonden. Telkens al een land ergens in de wereld groeide en zelfstandig leek te worden werd het vernietigd. Alleen de reus mag groot zijn. De reus is ook angstig! Hij is steeds maar bezig met de grootste te zijn. Koste wat het kost. Bv de VS en- Oekraine.tegen de rechtvaardige Beer. Waarbij ons Europa wordt geofferd- . Denk anders . Too big to stand up right! Nou ja zomaar wat gedachten over de wereld die snel instort en weer opstart zonder reuzen.

Supersnelle goed verpakte levering van het juiste product

In de namiddag besteld en de volgende dag binnen

Persoonlijk en bereikbaar.

Contact en aandacht zoals het ooit bedoeld is. Verander niet wat al goed is. Verdrink niet in marketingkretologie, maar blijf gewoon. Dan ben je bijzonder.

Prima in orde. Bedankt!

Supervlot. Heel correct.

Trasmolenlaan 12

3447GZ Woerden

Over TelecomShop.nl

TelecomShop.nl is sinds het jaar 2000 de online telecom webshop voor zakelijk Nederland. Zowel grote als kleine bedrijven en organisaties zijn hier aan het juiste adres voor een breed assortiment op het gebied van telecom. TelecomShop.nl onderscheidt zich met scherpe prijzen, eerlijke adviezen en goede service. Onze efficiënte organisatie met korte lijnen stelt ons in staat de klant centraal te stellen en indien gewenst maatwerk te leveren.