Correct snel en goed materiaal

Duurde war lang

Deze medische artikel, zouden vergoed moeten worden ,door de zorgverzekering Op markt plaats is er een handeltje gaande met het verkoop van Libre 2 censoren .

Service de qualité

Suivis tres correcte lors du retour et ernvoi de l'article

Telefonisch contact uitstekend. Begeleidend schrijven bij order slecht.

Ik was uistekend geholpen.

Zeer goed. Dank u wel meneer Huub Wallink.

Super goed

De huis arts adviseerde mijn vrouw om de pressarium te gebruiken van wegen de problemen die zij had, en via Bol kon ik het kopen een heel maar het artikel wat ik moest hebben uitverkocht, info via Bol de firma mocht geen reclame maken voor het artikel, dan even zoeken en terecht gekomen bij Hulpmedi.nl niks uitverkocht maar via nete medewerker binnen 1 dag door de brievenbus ik adviseer iedereen die een Pressarium nodig heeft Hulpmedi.nl.

Fantastisch geholpen en meegedacht!

Aantal malen gebeld. Goed geholpen snelle levering. Een product ging terug. Zonder problemen. Een en al lof.

Prima Shop mit super Service

Exzellenter Service, günstige Preise und schnelle Lieferung! Sehr empfehlenswert!

Geweldige service!!

Geweldige service.

Snelle en vriendelijke service, correcte prijzen

Al enkele aankopen gedaan. Steeds snel verder geholpen. Ook als je een vraag stelt over een product dat bijvoorbeeld niet meer op stock is. Aanrader.

Snel en netjes

Netjes verpakt , goed te volgen. Lekker ook op te halen want thuis komen de pakjes meestal ergens op de grond terecht onder de brievenbussen als ze al niet verdwijnen. Een bedrijf dat afhalen heeft op een post of dhl punt is mijn favoriet.

Prima product en super snel geleverd

Speciale handschoenen besteld op advies van de thuiszorg, dit was een zeer goede keuze voldoen uitstekend en ook de volgende dag al binnen top !!

Snelle levering en goed product

Erg behulpzaam.

Ik had een vergrootglas meegenomen en het werd beschadigd afgeleverd. Op dezelfde dag werd een vervangend exemplaar verzonden. Hartelijk dank voor de snelle reactie. Het product is van goede kwaliteit en ik ben erg blij met mijn aankoop.

Prima geen klachten.

Goede ontvangst staat een beetje vol.

Vlot geleverd en goede kwaliteit

Omdat er vragen waren zocht Hulpmedi zelf contact om het juiste te kunnen leveren, Heel attent

Vriendelijke vlotte communicatie en levering

Wegens de hoogdringendheid werden de steunkousen zeer snel geleverd waarvoor dank. Ook de correctie vlak na de bestelling werd vlot aangepast.

Zeer goed! Beter kan bijna niet.

Top service en grote berijdwilligheid om problemen op te lossen.

Bestelling keurig geleverd

De bestelling was na 1 week nog niet geleverd. Door miscommunicatie was de zending vertraagd en teruggestuurd naar Hulpmedi. Na contact met Hulpmedi werd het pakket de volgende dag met een andere transporteur keurig geleverd.

Goed verpakt en snel geleverd

Heel fijn, meegedacht.

Heel blij met het resultaat.

Goed met een kanttekening !

Mijn ervaring is goed , echter de notitie voor 15.00 besteld morgen geleverd gaat niet op ! Dan hebben ze wel weer goed telefonisch contact !!! Levering duurde ongeveer 5 dagen , we zijn uiteindelijk zeer tevreden over het product !

Zeer correct te woord gestaan

Telefonisch zeer correct en goed en meedenkend geholpen. Wist gelijk wat je bedoelde.

Wat een supersnelle levering.

Na mijn bestelling werd het artikel de volgende dag al geleverd. Super hoor.

Snelle persoonlijke en goede service

Snelle persoonlijke en goede service