Pluspunten
erg vriendelijk, goede service en snelle reactie op mail
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
toilet verhoger : prima product montage: prima Dennis een fijne medewerker: vakkundig zeer snel met contact opnemen vlotte en prima installatie
Verbeterpuntenmet betrekking tot de levering kregen wij bericht dat de materialen met een pakketdienst zouden worden aangeleverd. Diverse malen gepoogd contact hieromtrent te krijgen. steeds de mededeling dat zij geen pakket hadden ontvangen! Na uiteindelijk contact met Dennis bleek dat hij zelf de materialen mee zou brengen. Advies: foutieve mededeling inzake pakketdienst voorkomen!
Pluspunten
X
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
Kennis van zaken, snelle levering
Verbeterpuntendoor de klant toegevoegde aantekeningen op het bestelformulier ook laten zien in de bevestigingsmail
Pluspunten
precies het product dat we nodig hadden als vervanging van een trapliftje van drie treden.
Verbeterpuntener was een hoekje verbogen, kennelijk transportschade. was zelf weer terug te buigen dus geen reden voor retoursturen.
Pluspunten
Snelle levering, eenvoudige montage.
Pluspunten
Super vriendelijk, snelle levering.
Handleiding mag wat duidelijker zijn. Met een tekening bijvoorbeeld.