Goed en prima werk

De eerste bestelling bij Hulpmedi.nl Goed en snel verzorgd, Geen enkele klacht, prima.

Goed product geleverd conform omschrijving en levert op tijd.

Zie boven

Zeer goed geholpen

Ik ben zeer goed geholpen. Zowel op advies als services!

Keurig geleverd en snel

Het verwachte product was er snel maar werd op een verkeerd adres afgeleverd zonder bericht op mijn adres. Gelukkig wisten ze me op het andere adres wel te vinden.

Heel laagdrempelig, meewerkend en goed

Ik werd goed geholpen door iemand die niet van alle ins en outs wist. Ik kreeg het gevraagde mee zonder te betalen, want hij wist niet hoe de pin moest. Ik zou wel een rekening krijgen. Hetgeen een dag later ook gebeurde. Veel vertrouwen dus. Ik denk dat als ik 5 minuten eerder was gekomen er niemand was geweest, hoewel ik kwam tijdens openingsuren. Dus qua service een dikke 9, maar vanwege voorgaande zin een 8.

Super geholpen en een correcte communicatie

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen. Correcte communicatie over de levering van het product. Levering via vervoerder was ook goed.

mooi stoeltje, prachtig uitgevoerd

makkelijk aan te brengen, ziet er dan erg mooi uit

De afdekkapjes zaten helaas niet in de verpakking, mailtje gestuurd! Er werd vrijwel gelijk gereageerd en 2 dagen later zat het in de brievenbus. Super snel opgelost!

Snel, eerlijk, vlot

Snelle levering - correct beschreven wisselstukken.

Fijn geholpen

Helaas een verkeerde stok besteld een linker ipv een rechtshandige

Bestelproces kan beter want ik heb me niet gerealiseerd dat ik kon kiezen uit links en rechts.

Supersnel geleverd goed product.

In één dag geleverd. Rollator voldoet aan alle beloofde eigenschappen.

Geweldig goede en snelle sevice.

Mijn eerste bestelling kwam beschadigd aan. Na een telefoontje en email contact, kreeg ik meteen een nieuwe toe gestuurd. De volgende dag was het er al. Super!

tevreden meer kan ik er niet van zeggen

doet wat het moet doen

N.N.W.

Het verbaasd me dat er geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij het product aanwezig is.

Snel en goed

Snel en goed.

Moeilijk opblaasbaar

Ik had een ‘donut’-kussentje gekocht om op te zitten. Een opblaas kussentje maakt dat je minder ‘stil’ zit. Vormgeving is prima, maar het ventiel was waardeloos. Ik heb het open moeten prikken, want er was met geen mogelijkheid lucht in te krijgen. Gelukkig wordt het ventiel wel goed afgesloten, zodat de lucht erin blijft Met de situatie zoals het nu is ben ik echter dik tevreden. Mijn verwachting wat het kussentje doet met meer beweeglijk zitten is uitgekomen

Fantastisch!!

Alles gekregen wat ik graag wilde hebben.

Goede service en snelle levering

Snelle levering, soepele afhandeling.

Alles goed, maar ik had dan ook geen klachten over het product :)

Goed.

De bestelling is gemakkelijk en de toezendiig liep feilloos.

Ik ontving niet alles in een keer. Daar moest ik eerst een mail voor sturen. Verder prima!!!

Top! Supersnel geleverd. Goed product.

Goed produkt en snel geleverd! Perfect op de hoogte gehouden gedurende het hele leveringstraject!

Prima afhandeling

Correcte levering