Niet voorradig, maar direct een uitstekend alternatief!

Alerte medewerker, die snel telefonisch contact opnam. Opvallend zijn de alleszins redelijke prijzen voor de diverse hulpmiddelen. Veel andere bedrijven die soortgelijke producten leveren hanteren kosten die veel en veel hoger liggen, zonder zich nu direct in kwaliteit of dienstverlening te onderscheiden. Eén pakket, uit dezelfde order, kwam helaas 3 dagen later. Maar dat lag aan DHL, die verkeerd had gesorteerd.

Prima snelle service

Contact opgenomen en zelfde dag product verzonden. Ben keurig op hoogte gehouden van het leveringsproces, gewoon service zoals je mag verwachten.

Uitstekende service

Blij met mijn leen rollator. Mooi op mijn hoogte ingesteld

Donderdagmorgen besteld, vrijdagmorgen 11 uur in huis, Prima!

Duidelijke website. Snelle verzending. Vriendelijke klantenservice.

Uitermate tevreden

Alles was heel duidelijk en zeer vlot geleverd

Is wel snel geleverd maar verpakking moet beter accu klemmen (plus en min pool) waren verbogen beter beschermen in het vervolg.

Hele fijne onderlegger

Echt een super oplossing als je weleens een ongelukje hebt.

Heel vriendelijk en adequaat geholpen

Na kort telefonisch informatie te hebben gewonnen, heb ik het item kunnen aanschaffen. Goede en snelle service.

snelle levering, nette prijs,

snelle levering, nette prijs, track en trace actueel product voldoet aan de verwachtingen

heel goedik gebruik het nu al zeer goed

als ik weer iets nodig heb bestel ik weer bij hulpmedi.nl

easy to deal with and had the right products I was looking for

as above

Prima levering

Enige minpuntje is dat ik een DHL track-and-trace nummer kreeg terwijl het pakketje per Post NL was verstuurd. Wel snel en netjes.

prima snel contact

Dit was een informatief gesprek

Tegenvaller

Het bestelde kussen was veel harder dan verwacht. Telefonisch was geen contact te krijgen. Later bleek dat retourzendingen voor eigen kosten komen en er onduidelijkheid is over waar en hoe het pakketje teruggestuurd moet worden. Kortom een tegenvaller.

Tevreden

Een handig hulpmiddel

Douchestoel in goede orde ontvangen. Het enige minpuntje was dat er geen schroeven en pluggen meegeleverd waren. Installatie was ook goed te doen.

Klantvriendelijk

Wij werden vriendelijk en goed geholpen. Wel bleek de kleur niet op voorraad terwijl dat op de site wel zo was. Badzitje voldoet goed.

Zeer vlotte afwikkeling

Mooie opvolging via tracking

Niet goed

Op de foto zag het er anders uit, echt veel te hard.

Redelijk stabiel bedtafeltje

Bijgeleverde sleutel paste niet. Afbeeldingen in handleiding niet te zien erg onduidelijke beschrijving.

Het product was niet in perfecte staat;

Geachte, onze bestelling werd geleverd; tot onze spijt zagen we dat de verbindingslat van het bedtafeltje losgekomen was van het tafeltje, zodat het tafelblad niet in hoogte verstelbaar was. Omdat mijn moeder hulpbehoevend is en dringend wachtte hierop hebben we het zelf wat hersteld, genageld en gelijmd, zodat ze het toch kan gebruiken, al is het nu niet meer in nieuwstaat. Ik wil u dit toch wel even laten weten, het viel ons tegen en we keken er nochtans samen met mijn mama heel hard naar uit. Voor die prijs hadden wij toch op een onberispelijke staat van dat product gehoopt. r. moerman

Website overzichtelijk, makkelijk online te bestellen, voldoende info en snel geleverd

Goed geholpen

ik heb gekregen wat ik zocht bedankt

Beter dan verwacht!!

...