Supergoed!

Beloofde (korte) verzendtijd werd perfect nageleefd. In weekend besteld en op dinsdag ontvangen. Super!!

Het product werd, zoals al in de titel staat, snel geleverd. ik werd goed op de hoogte gehouden over de verzending en de levering.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit van het geleverde

duidelijke hulp, snel geregeld

duidelijke hulp, snel geregeld

Snelle levering.

Ik ben tevreden

KEURIG BEHANDEL EN BETROUWBAAR

Artikels zijn op tijd geleverd en grote keuze in de webwinkel eenvoudig om te bestellen Ik raad het aan iedereen

Prima en snel

Goeie en snelle levering ook de site is goed

De hulpvaardigheid bij het wijzigen van de betalingsmethode vind ik bijzonder attent.

Ik vind t alleen jammer dat er geen losse dopjes bij de schuitjes leverbaar zijn. Zitten erg los en vallen zo in de wc

Presies wat ik wilde hebben

Mijn ervaring is precies

De service van dit bedrijf is gewoon goed. Ik ontving een kniekussen, waar een naad niet correct was gestikt en er werd meteen een nieuw kniekussen gestuurd. Super service.

Goed koop en snel

Makkelijke site en snelle afhandeling

prima te woord gestaan

voor herhaling vatbaar

Betrouwbaar

Snel en betrouwbaar.

Deskundig geholpen door vriendelijk man

Goed advies en fin product ontvangen

Goede kwaliteit en service

Ik heb matras tilder en kussen voor vermoeide benen en hoezen besteld. Het was er binnen een paar dagen. Goede kwaliteit. Tevens nog email gestuurd en daar kreeg ik binnen 1 uur reactie op.

Prettig geholpen

Al zaten de heren volop in een verhuizing van de zaak, ze namen toch uitgebreid de tijd om mijn moeder te helpen bij het aanschaffen van een rollator.

Erg blij met. Mobil hoes

Exact en snel gekregen wat ik wou

Op zoek naar antislipmat voor in bad bij het douchen deze webwinkel gevonden. Tevreden met het product, qua functie en kleur (knalblauw:) Op foto staan 3 kleuren badmat - wit, lichtblauw, kobaltblauw. Bij bestellen is er keuze uit 2: wit of blauw. Pietsie onduidelijk dus. Lof voor de snelle bezorging!

Prima hulpartikel

Goed product en snelle levering

De blauwe opvouwbare wandelstok is een goed product en was snel geleverd.

Top spullen, alleen bezorging ging fout

zie boven

Paalweg 5