Toppi

Alles OK

Tevreden

Verbluffend

Geholpen door Raemon, hij denkt echt met je mee. Product was niet voorradig en hij heeft het gelijk bij een andere toeleverancier besteld. Mijn moeder kan weer met een gerust hart douchen. Snelle service. Hartelijk dank.

Voor klantenservice een 10+

De drempelhulp die ik had besteld die kon vanuit de fabriek pas geleverd worden in augustus. Voor de tussentijd heb ik een andere drempelhulp gehad die ik dan weer om kan ruilen. Dit geheel kosteloos. Wat een prettige ervaring.

Denken mee

Gaf alternatief als artikel niet op voorraad was

Snelle levering en behulpzaam

Door mijn whiplash meerdere keren contact gehad en steeds een super advies!

Wij hebben een rolator gehaald.

Wij zijn heel tevreden.

Na bestelling, alles netjes ontvangen.

Alles was goed geregeld.

alles is prima verlopen

Ik heb een gelkussen en een grondgrijpertje besteld voor mijn broer in amsterdam vanuit frankrijk en alles is prima gegaan, toen ik vroeg wanneer het geleverd zou worden verwezen ze me naar de bezorgcode en daar zag ik da dag wanner het kwam en het was precies zo

snel en goed afgelevert

Overzichtelijke site. Snelle en goede levering

Geen klachten.

Duidelijke site en snelle levering.

leveren de bestelling die te volgen is via t&t

de bestelde bevestigingsbouten bevonden zich niet in de verpakking. een mailtje en binnen 2 dagen dat geleverd gekregen.

uitstekend

Makkelijk online te bestellen, binnen een paar dagen al geleverd, kan niet beter

Correct en klantvriendelijk

Afgelopen week 4 grijpertjes de luxe besteld. Ik kreeg er helaas maar 3 afgeleverd. Foutje, kan gebeuren. Slechts 1 telefoontje gepleegd om te melden. Zonder verdere vragen werd de 4e alsnog toegezegd. Waarschijnlijk komt die morgen of overmorgen alsnog binnen... De grijpertjes zelf zijn van prima kwaliteit. Ze doen precies waar ik ze voor besteld heb.

erg goed en tevreden

snelle levering, goede communicatie om dat een product niet leverbaar was....zeer tevreden.

Prima douchezitje snel geleverd

Prima douchezitje voldoet aan verwachting Snelle levering

Goede klantenservice

Het ging enorm mis met de bestelling. Er moest een gedeelte nageleverd worden, ging mis bij de groothandel. En uiteindelijk krijg ik alles dubbel in meerder pakketten. Ik werd heel goed en tijdig geholpen. Heel vriendelijk en nog een attentie voor al het gedoe.

prima geholpen

prima geholpen zeer correct met verzending goede service

Levering kwam helaas via de pakketdienst kapot binnen. Dit is dezelfde week nog omgeruild voor een nieuwe.

Meedenkende mensen en snelle service

Zat met een probleem. Was dezelfde dag nog opgelost

Professionele benadering

Zeer vriendelijk personeel en organisatie

Vierpoot gekocht

Ik heb een artikel aangeschaft waarvan de beschrijving niet heel uitgebreid was. Het is wel goed verpakt en snel geleverd. De vierpoot die ik kocht was van uitstekende kwaliteit. Wat ik vervelend vind is dat de wijze van betaling nergens duidelijk terug te vinden is.

Ondanks de enorme drukte binnen twee dagen in huis! Prima product!

Snelle levering en afhandeling

Het betreffende kussen om je benen hoger te leggen is heel ongemakkelijk en dus niet bruikbaar

Bestelling vlot en goed uitgevoerd.

Snelle verwerking van bestelling

Paalweg 5