Nooit eerder bij Eleganza besteld, dus eerst het contact met de klantenservice opgenomen waar ik heel netjes te woord ben gestaan, dus een bestelling geplaatst. ‘s ochtends besteld en ‘s avonds binnen. Toppers! Ga bij Eleganza zeker vaker bestellen.
Hey Justyna, Wat fantastisch om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met onze klantenservice en levering! We doen ons uiterste best om onze klanten snel en goed te helpen, en het is geweldig om te weten dat dit bij jou goed is overgekomen. Bedankt voor je vertrouwen in Eleganza, en we kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen voor je volgende bestelling! Bedankt voor je review! Vriendelijke groet, Eleganza
Snelle en vlotte afhandeling.
Hey Robert, Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je de snelle en vlotte afhandeling hebt ervaren. We streven er altijd naar om alles zo snel mogelijk voor je te regelen. Met vriendelijke groet, Eleganza
Hi Ser, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Eleganza
Snel geleverd de dols cabana sneakers zijn prachtig zitten perfekt ,zeer netjes verpakt en supersnel afgeleverd
Hey Cor, Hartelijk dank voor je geweldige review! Wij zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met de schoenen en de levering. Vriendelijke groet, Eleganza
Altijd zijn ze klantvriendelijk en echt geïnteresseerd Ik Koop altijd premisses en zijn zo geweldig ook
Hi Jeannette, Bedankt voor je geweldige feedback! Het doet ons ontzettend goed om te horen dat je tevreden bent met onze klantvriendelijkheid en service. We doen altijd ons best om elke klant te ondersteunen, en het is fijn om te weten dat je dit waardeert. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen! Vriendelijke groet, Eleganza
Makkelijk en triest om aan te geven dat jullie mijn e-mail niet hebben ontvangen. Nadat ik een screenshot van mijn verstuurde e-mail als bewijs heb toegestuurd is het opeens stil vanuit jullie kant. Gelukkig heb ik foto's van de vieze schoenen gemaakt voordat ik ze retour heb verstuurd. Zeer teleurstellend hoe dit vanuit jullie wordt opgepakt. Een fout maken kan gebeuren maar blijf gewoon eerlijk en maak een klant niet voor leugenaar uit.
Beste Jeffrey, Wij hebben geen mail van u ontvangen en wij kunnen ook geen contact met u terugvinden. Wij vinden het natuurlijk erg vervelend dat u niet tevreden bent. Wij schrikken er dan ook van dat u aangeeft dat het stil is van onze kant nadat u een screenshot heeft gestuurd van het gesprek. Wij hebben ook dit bericht niet ontvangen. Wij hebben u al meerdere mailtjes gestuurd en hierop ontvangen wij geen reactie. Wij hebben uw schoenen retour ontvangen en deze schoenen waren zeer netjes, vandaar dat u bent terugbetaald voor uw retour. Wij hopen op een reactie van onze mail. Met vriendelijk groet, Eleganza
Originele beoordeling
'Nieuwe' schoenen met meerdere vlekken ontvangen. Geen reactie op mijn e-mail ontvangen en als bonus mag ik retourkosten betalen om de vieze schoenen terug te sturen. Schande
Beste Jeffrey, Wij hebben geen mail van u ontvangen en wij kunnen ook geen contact met u terugvinden. Wij vinden het natuurlijk erg vervelend dat u niet tevreden bent. Wij hebben uw schoenen retour ontvangen en deze schoenen waren zeer netjes, vandaar dat u bent terugbetaald voor uw retour. Wij hopen op een reactie van onze mail. Met vriendelijk groet, Eleganza
Mooie kleding , mooi verpakt , snelle levering. TOP!
Hi Elke, Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn zo blij dat je tevreden bent met zowel de kleding als de snelle levering. We doen ons best om alles perfect voor je te maken. Met vriendelijke groet, Eleganza
Volgende dag geleverd. Product is netjes verpakt en voldoet aan verwachting
Hey Niek, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We zijn blij dat alles naar verwachting is en dat de levering snel was. Bedankt voor je review en hopelijk geniet je van je aankoop! :) Vriendelijke groet, Eleganza
Blij met mijn sneakers. Service goed, snel en prettige reactie op bericht.
Hi Dorèth, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We doen altijd ons best om de service zo snel en efficiënt mogelijk te maken, en het is geweldig dat je dat hebt ervaren. Bedankt voor je positieve review en veel plezier met je nieuwe sneakers! :) Met vriendelijke groet, Eleganza
Besteld a zondag ochtend, bij mij thuis de dinsdag ochtend, tracking van de doos met heel regelmatig updates, top ervaring, dank u
Heel fijn
Hey, Wat geweldig om te horen, bedankt voor je mooie woorden! We doen altijd ons best om vriendelijk en behulpzaam te zijn, en het is fijn om te weten dat je dit hebt ervaren. Vriendelijke groet, Eleganza
Snelle verzending en mijn nieuwe ugg’s zitten lekker
Hey Monique, Dank je wel voor je leuke review! Fijn om te horen dat de verzending snel was en dat je nieuwe Ugg’s lekker zitten. We hopen dat je er veel plezier van hebt en verwelkomen je graag weer! Vriendelijke groet, Eleganza
Betrouwbaar uitziende website/shop! Daarna meteen besteld wat ik graag wilde. Alles heel netjes en supersnel geleverd!
Hi, Wat fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad! Bedankt voor je mooie review. We doen ons best om alles zo snel en netjes mogelijk te leveren, en het is geweldig om te weten dat dit goed is gelukt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze shop! Vriendelijke groet, Eleganza
Dinsdag besteld, woensdag in huis! Top!!
Hi Heleen, Wat fijn om te horen dat je bestelling zo snel geleverd werd! Bedankt voor je positieve feedback, we zijn blij dat je zo tevreden bent. Hopelijk geniet je van je aankoop! Vriendelijke groet, Eleganza
Ik kende deze Eleganza niet, maar kwam er toevallig op uit in mijn zoektocht naar een paar van dé it-schoenen van het moment. Ik vond ze in een exclusieve kleur en aan 40% korting! Ze werden na amper 24u aan mijn deur geleverd (in België). Aanrader!!
Hey Severine, Wat geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad! Het is fijn dat je via Eleganza precies vond wat je zocht, en dan ook nog eens met zo'n mooie korting. We zijn blij dat de levering snel en soepel verliep, zelfs in België! Bedankt voor je aanrader en hopelijk geniet je van je nieuwe it-schoenen! Vriendelijke groet, Eleganza
Afgelopen zaterdag waren wij in de winkel, mijn vrouw wilde nieuwe sneakers maar ze heeft hele dunne voeten, de verkoopster heeft wel 10 paar gepakt , dacht mee wel merk etc.. maar ze bleef super vriendelijk en geduldig.......echt top!
Hi Peter, Wat fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad! Bedankt voor je complimenten. We zijn blij dat onze verkoopster je vrouw goed heeft kunnen helpen, ook al was het een uitdaging om het perfecte paar sneakers te vinden. We streven er altijd naar om de beste service te bieden, en het is geweldig om te weten dat dit gewaardeerd werd. Hopelijk loopt je vrouw nu comfortabel op haar nieuwe sneakers! Vriendelijke groet, Eleganza
Jullie reageren en versturen super, maar over de verzender ben ik niet te spreken. Ik henmb mijn Uggs nog steeds niet binnen, ik woon boven en kan niet herinneren dat ik iets heb gehoord en ze geven de spullen ook niet bij de buren af blijkbaar, daar is bijna altijd iemand thuis
Beste Matthea, Wij hebben u een mail gestuurd, met hopelijk een antwoord naar wens. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Eleganza Schoenen
Makkelijk afrekenen en snel gestuurd
Beste Daan, Fijn om te horen dat de website gebruiksvriendelijk wordt ervaren en dat het pakket snel binnen is. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Eleganza
Levering op tijd, geen klagen. Twijfel alleen nog of de schoenen echt iets voor me zijn.
Beste Simone, Dat is altijd het meest lastige. Hopelijk bent u er uit gekomen. Met vriendelijke groet, Eleganza
assortiment,communicatie, levering professioneel
Beste Hans, Bedankt voor deze positieve review! Wij proberen de standaard ook hoog te houden. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Eleganza
Mijn Woolrich jas was voor een goede prijs, mooi verpakt, snel geleverd. Dus ik begrijp niets van de slechtere beoordelingen, het was gewoon prima. Om te onthouden dus.
Beste Ronald, Bedankt voor de positieve review! Heel veel plezier met uw lekkere fijne jas en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Eleganza
Beste Anita, Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Eleganza
Product zoals verwacht en de levering was snel.... gisteren besteld, vandaag in huis.
Hi JJ, Product is naar wens begrijpen we? Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Eleganza
Snelle en nette levering
Hi Zekiye, Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat de verzending snel was en dat je tevreden bent. We waarderen je feedback enorm! Met vriendelijke groet, Eleganza
Mooie producten, fijne aanbiedingen en snel verzonden en geleverd!
Kerkstraat 1
1211 CK Hilversum
Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.