Uitstekende service

Nadat het product dat ik had ontvangen defect was, ontving ik direct bericht dat ik een nieuwe toegestuurd zou krijgen. Deze was binnen 2 dagen in huis. Heel fijn!

Goed! Producten worden netjes geleverd

Ik moet nog beginnen aan mijn koffieklysma. Maar tot nu toe de verzending is goed gegaan. Er is in NL weinig te vinden over Koffieklysma deze website geeft netjes stap voor stap uitleg hoe je de klysma kunt uitvoeren. Ik zou ze zeker aanraden.

Goede communicatie

De levering was wat vertraagt, maar daar werd adequaat op gereageerd.

Hoge Verzendkosten

Sorry de verzendkosten zijn duur

Ik heb precies ontvangen wat ik heb besteld en ik vind ook de kwaliteit prijs verhouding heel fijn.

zeer positief

snelle levering en zorgvuldig verpakt

Alles perfect!

Snel en goed kwaliteit!

Goed en goedkoop adres om te bestellen

Alles klopt!

Snelle levering en met beschrijving erbij

Website is al duidelijk met goede beschrijving over hoe je zelf kunt laxeren. Levering was ook keurig en snel.

Eindeloos goed

Geweldig snel geleverd

Super asortyment

Ben zeer tevreden

Veel hoofdpijn en geen verbetering helaas

Ik heb twee keer gebruikt geen verandering maat niet normaal last heb van hoofdpijn daarom ben ik ermee gestopt!

Epsomzout

Snel en netjes geleverd. Epsomzout helpt mij met pijn beheersing en spier ontspanning. Elke avond voor het slapen baden met een kopje Epsom zout in het badwater.

Uitstekende kwaliteit castor olie en snelle levering!

snelle bezorging, goed product

De bestelling is prima verlopen

De bestelling is prima verlopen. Echter, wat ik miste, was een bevestiging van de bestelling direct nadat ik besteld had, waardoor ik ging twijfelen of ik het wel daadwerkelijk besteld had.

Vriendelijk klanten service en zeer behulpzaam

Heel fijn klanten service ervaren toen het me niet via de website lukt een bestelling te plaatsen. Heeft hij me telefonisch goed geholpen en verzorgd dat ik mijn producten op tijd binnen had. Dank je wel!

Snel bezorgd

Product voldoet aan verwachtingen.

goeie spullen

perfecte levering

Totaalwebsite voor de reiniging van het lichaam

Deze website levert een totaal pakket aan producten, combipaketten en reinigingskuren. Tevens levert de website voldoende ondersteunde uitleg en informatie over de producten en kuren. Dienstverlening en service zoals het hoort te zijn. Complimenten, ga zo door!

perfect

goede communicatie en informatie

Goede producten

Goede producten en vriendelijke verkopers

Kolkrijst 30

3828 EJ Hoogland

Over Lekker in m'n vel

Gespecialiseerd in het natuurlijk behoud van uw gezondheid!