Heel blij dat ik deze website gevonden heb !

Je kan hier speciale gezondheid bevorderende dingen kopen. Snelle levering !

Correcte afhandeling

Via internet bestellen, minder gemakkelijk. Een telefoontje was genoeg om alles in werking te stellen. Top!

Bestellen, betlen en ontvangen binnen 2 dagen. Prima

zie hierboven

Nog niets geleverd....

Het product is nog niet geleverd, dus ik ben nog heel benieuwd wat het gaat worden...

Duidelijke website, goede en snelle bestelling en levering.

Duidelijke communicatie en levering op tijd !

zeer duidelijke berichtgeving over de levering en deze kwam op tijd aan, prima dus.

Goede service!

Klysmaset besteld, kreeg ik binnen op beloofde moment, op tijd voor mijn detoxvakantie. Wilde echter op laatste moment andere slang erbij. Ze hebben veel moeite gedaan om dit voor elkaar te krijgen. Goed bereikbaar ook en vriendelijk.

Goede producten en een top service!

Zeer goede service, vlotte reactie op mijn vraag, vriendelijk personeel en goede producten!

aanrader

al ingevuld vorige week

Correct

Correcte levering, correcte prijzen en goed aanbod. Levering had ik liever gratis gezien.

Bestellen ging makkelijk. Zonder account gelukkig!! Supersnelle levering.

Ik ben heel tevreden over de producten en kreeg heel snel antwoord op mijn vraag over de levering. Heel goede service.

perfect voor alle handelingen

Ik heb alleen maar positieven ervaring

Niet volgens belofte verzonden

Op zondag besteld, op maandag een track trace nummer gekregen, maar volgens de informatie was het pas woensdag overhandigd aan de post. Het telefoonnummer werd niet opgenomen dinsdag overdag. Op de contactpagina wordt verwezen naar een chatfunctie die er niet is. De eigenaar zegt dat het aan de post ligt, maar bij geen enkele andere webshop heb ik die ervaring. Het is niet fijn als je een bestelling dinsdag verwacht en pas donderdag krijgt. Ik had de reviews moeten lezen.

Erg tevreden over de bezorging en de goed en netjes verpakte bestelling.

Zoals gezegd prima tevreden met Lekker in m'n vel.

Fijne winkel!

Fijn assortiment als je wilt gaan detoxen. <3

Mmm

Duurde langer dan verwacht. En zit geen mogelijkheid bij om retour te sturen omdat ik ondertussen al een andere heb moeten halen.

Super.

Ik raad aan. Volgens de beschrijving.

top!!!

dit systeem van darmspoeling ken ik al sedert de jaren 1968 en weet hoe dit werkt de bestelling en levering volgde snel na elkaar top!!! groetjes danny

Uitstekende service

Uitstekende service

Levering duurt lang,

Bestellen gaat snel, goede producten netjes afgeleverd goede prijs kwaliteit alleen de bezorging duurt langer dan 1 dag, 1 week dus als je niet zonder wil zitten optijd bestellen, misschien is het ook de gewenning dat als je iets online besteld het er de volgende dag is.

Goed geregeld.

Snel en makkelijk bestellen, en ok snel in huis. Goede service dus.

Duurde langer dan gezegd werd op de said

Levering duurt lang door vervoerder maar zeg dat dan

Direct gereageerd op verzoek

Snelle levering, duidelijke communicatie en zeer snelle en adequate reactie op mail verzoek.

Kolkrijst 30

3828 EJ Hoogland

Over Lekker in m'n vel

Gespecialiseerd in het natuurlijk behoud van uw gezondheid!