Goede kwaliteit producten, bedrijf hou je op de hoogte als de bestelling langer gaat duren om in te leveren. Aanrader. Bedankt!

Gewoon goed

Kwaliteit!

Heel fijn geholpen! Was duidelijk welke keuze ik moest maken ... Website ook heel overzichtelijk ! In 1 woord heel goed!

heel content, goede communicatie, persoonlijk, en product snel geleverd. Dank!

heel content, goede communicatie, persoonlijk, en snel geleverd

Supersnel en correct

Dag na bestelling in huis met duidelijke communicatie.

Super snelle levering

Vaker bestel ik bij lekker in mn. vel en altijd is het goed keuze, kwaliteit en service.

Snelle en goede service

Het enige punt van verbetering zou de website zijn. Het blijkt niet mogelijk te zijn om het aantal producten aan te passen in je winkelmand. Ook niet als je terug gaat naar de homepage.

Prima producten

Bestelling gedaan en alles keurig binnen gekregen

niet ontvangen

ik heb de zending niet ontvangen 27–11 04:15 Voorgemelde zending niet aangetroffen: manco 29–11 00:27 Zending is ontvangen door PostNL 29–11 12:51 Zending gesorteerd in sorteercentrum 29–11 13:11 Bezorger is onderweg 29–11 16:25 Zending is bezorgd Meer informatie

Theezak was open

Tijdige verzending, leuke producten. Maar de zak met losse thee was open en de thee zat los in het pakket. Dat is later netjes opgelost, ik kreeg mijn geld terug.

Aan de belofte van levering 1 à 2 dagen werd niet voldaan.

De verwerking van de bestelling was traag waardoor niet aan de ‘beloofde’ 1 à 2 werkdagen voldaan kon worden. Hierdoor ontstond een logistieke situatie bij mij. Dat is vervelend. Geen probleem als er een langere leveringstijd is dan kan daar rekening mee worden gehouden, is alleen misleidend voordat iemand overgaat tot een bestelling. Hoop dat u iets kunt met de feedback. De producten zijn helemaal naar wens. Dank daar voor.

Altijd goed

Prima geholpen door jullie:)

Goed product

snelle levering goed product

snelle levering goed product

Goed!

Snelle verzending, gewoon goed!

Tevreden

Snelle levering. Makkelijk alles te vinden voor een galblaas en lever reiniging.

Snelle en correcte levering.

6 sterren als dat mogelijk geweest was :-D

Fijne shop met spullen die ik goed gebruiken kan. De geboden service omdat ik toch nog een paar items voor mijn bestelling vergeten was, zou wat mij betreft een 6e ster mogen krijgen: heel graag tot een volgende keer!!

Snel en correct

De levering was snel en correct. Perfect dus!

snel en goed geleverd

Prima, in het vervolg bestel ik hier weer.

Heel tevreden!

Heel tevreden met de detox producten en de klantvriendelijkheid.

Kolkrijst 30

3828 EJ Hoogland

Over Lekker in m'n vel

Gespecialiseerd in het natuurlijk behoud van uw gezondheid!