Goede kwaliteit producten, bedrijf hou je op de hoogte als de bestelling langer gaat duren om in te leveren. Aanrader. Bedankt!
Gewoon goed
Bedankt voor deze beoordeling
Heel fijn geholpen! Was duidelijk welke keuze ik moest maken ... Website ook heel overzichtelijk ! In 1 woord heel goed!
Bedankt voor deze mooie beoordeling
heel content, goede communicatie, persoonlijk, en snel geleverd
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Dag na bestelling in huis met duidelijke communicatie.
Super snelle levering
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Vaker bestel ik bij lekker in mn. vel en altijd is het goed keuze, kwaliteit en service.
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Het enige punt van verbetering zou de website zijn. Het blijkt niet mogelijk te zijn om het aantal producten aan te passen in je winkelmand. Ook niet als je terug gaat naar de homepage.
Hi Monique, Bedankt voor deze beoordeling en feedback. Wij zijn op de hoogte van deze bug en zijn hard bezig om dit zo snel mogelijk op te lossen!
Bestelling gedaan en alles keurig binnen gekregen
Bedankt voor deze beoordeling
ik heb de zending niet ontvangen 27–11 04:15 Voorgemelde zending niet aangetroffen: manco 29–11 00:27 Zending is ontvangen door PostNL 29–11 12:51 Zending gesorteerd in sorteercentrum 29–11 13:11 Bezorger is onderweg 29–11 16:25 Zending is bezorgd Meer informatie
Originele beoordeling
Tijdige verzending, leuke producten. Maar de zak met losse thee was open en de thee zat los in het pakket. Dat is later netjes opgelost, ik kreeg mijn geld terug.
Wat vervelend dat de zak met thee open is gegaan tijdens het verzenden van uw bestelling. Onze excuses voor het ongemak. Dit zouden wij graag willen herstellen. Zou u contact kunnen opnemen via onze e-mail?
Originele beoordeling
De verwerking van de bestelling was traag waardoor niet aan de ‘beloofde’ 1 à 2 werkdagen voldaan kon worden. Hierdoor ontstond een logistieke situatie bij mij. Dat is vervelend. Geen probleem als er een langere leveringstijd is dan kan daar rekening mee worden gehouden, is alleen misleidend voordat iemand overgaat tot een bestelling. Hoop dat u iets kunt met de feedback. De producten zijn helemaal naar wens. Dank daar voor.
Beste Noah, Wat vervelend dat de levertijd langer dan gewenst was, normaliter is onze levertijd altijd binnen 1 a 2 werkdagen. Doordat een product in uw bestelling niet op voorraad was, duurde de levering iets later. Onze excuses voor het ongemak
Prima geholpen door jullie:)
Goed product
snelle levering goed product
Dank voor deze beoordeling
Snelle verzending, gewoon goed!
Bedankt voor deze beoordeling
Snelle levering. Makkelijk alles te vinden voor een galblaas en lever reiniging.
Bedankt voor deze beoordeling
Snelle en correcte levering.
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Fijne shop met spullen die ik goed gebruiken kan. De geboden service omdat ik toch nog een paar items voor mijn bestelling vergeten was, zou wat mij betreft een 6e ster mogen krijgen: heel graag tot een volgende keer!!
Bedankt voor deze mooie beoordeling
De levering was snel en correct. Perfect dus!
Bedankt voor deze mooie beoordeling
Prima, in het vervolg bestel ik hier weer.
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Heel tevreden met de detox producten en de klantvriendelijkheid.
Kolkrijst 30
3828 EJ Hoogland
Gespecialiseerd in het natuurlijk behoud van uw gezondheid!