Prima producten en heldere website met veel informatie.

Uitstekende webwinkel.

Keurig

Alles naar wens

levering niet zoals beloofd

Dinsdag besteld, Levering 1-2 dagen, werd gezegd, maar na bestelling werd pas duidelijk dat ma wo vr wordt verstuurd.. uiteindelijk ging hij vrijdag pas op de bus, zonder enige melding van vertraging oid. Jammer, want planning van de reiniging is hierdoor in de war gelopen.

Zonder problemen

Besteld en na drie dagen bestelling ontvangen… Prima afhandeling, voor herhaling vatbaar

Goede kwaliteit, snel geleverd

Jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij de klisma set wordt geleverd.

alles tip top

goede service snelle levering goed product

Snelle levering en alles zat goed verpakt, de bestelling was helemaal in orde.

Product zoals omschreven, prima prijs-kwaliteit.

Hulp bij bestelling

Ik kon op een of andere manier mijn bestelling niet geplaatst krijgen. Site gaf ook aan, bestelling niet te plaatsen. Via klantenservice werd de bestelling voor mij handmatig door hen verzorgd en verzonden. Binnen 2 dagen bestelling ook in huis. Perfect

Net niet duidelijk

Bij het bekijken van de website werd het me niet duidelijk of er een pagina verschijnt waar ik vooraf kan betalen. Ik wachtte het af maar hierdoor werd het pakket later gebracht. De bezorger gaf aan wanneer ze zouden bezorgen en deden dat niet waardoor het nog weer een dag later werd. Toe kreev im bericht van hen dat het bezorgd was maar dat was niet zo. Het kwam 2 uur later.

Het zout moet ik nog uit proberen

Keurig verpakt.

Netjes afgehandeld

Helemaal goed. Geen aanmerkingen.

In goede orde snel geleverd

Goed en snel en probleemloos geleverd !

Ik heb de service van "Lekker in m'n vel" als Tope ervaren. Heb nl de antiparasietkuur aangeschaft en zit in mijn 7e dag. Gaat goed. Producten zijn zeker goed en deze winkel weer opzoeken gaat zeker gebeuren en raad het ook zeker aan.

Een goed adres voor kwaliteit en redelijke prijs

Vlot geleverd en goed produkt

Geweldige

Ik heb het bestelde heel snel in huis en is een goede kwaliteit

Spullen zijn snel geleverd

Snelle levering, over de producten kunnen we nog weinig zeggen die zijn we nu aan het innemen.

Netjes

Ben zeer tevreden met mijn grote bestelling en de snelle bestelservice. Ik kom hier sowieso weer terug als ik iets nodig heb.

Vlotte afhandeling en aflevering

Uitmuntend

Niet mijn eerste betselling en niet mijn laatste. Alles naar wens en super snel geleverd.

gewoon helemaal goed

netjes in communicatie, na enkele dagen geleverd.

Overzichtelijke site,eenvoudig te bestellen en snelle levering.

Prima service ook je mail wordt keurig beantwoord. Goede snelheid qua leveren en goede staffel prijzen.

Geleverd in de tijd zoals gezegd was. Dus ik ben tevreden

Kolkrijst 30

3828 EJ Hoogland

Over Lekker in m'n vel

Gespecialiseerd in het natuurlijk behoud van uw gezondheid!