Goede service, snel geleverd, goede prijs

Goede service, snel geleverd, goede prijs

Goed product voor een eerlijke prijs Attente mensen

Zeer snelle levering

Ik heb het Epson zout besteld en elke avond neem ik nu een Bad met Epson zout. Mijn pijnklachten worden hierdoor aanzienlijk minder.

Discreet correct top

Snelle en goede levering en werkt echt!

Had al geruime tijd last van vertraagde darmwerking waardoor ik moeilijk kon poepen, de poeder zakjes van de apotheek gaven maar weinig resultaat en smaken ranzig. In eerste instantie was ik huiverig voor klysma gebruik. Maar het inbrengen van de canule is heel simpel en reken maar dat het werkt! Een volle kan lauw warm en binnen kwartier was ik aangenaam leeg en verlost van de verstopping. Ga ik zeker vaker doen. Aanrader!

fijne producten keurig geleverd

fijn product

Zoals altijd goed

Nadat ik mijn bestelling keuring en netjes ontvangen had, bleek dat er 1 product niet goed geleverd was. Ik heb hier direct een mail over gestuurd. Ik kreeg al snel een reactie dat het in orde gemaakt zou worden en de volgende dag had ik het juiste product al in huis! Ik ben hier uiterst tevreden over.

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden.

Snel en correct

Duidelijke website, bestelling kwam snel en correct aan.

Mijn bestelling werd de volgende dag naar wens geleverd.

Perfect!

Correcte afhandeling van de bestelling, perfecte opvolging leveringsstatus voor de klant.

Snelle afhandeling! Kan nog niets over product zeggen zal blijken in de toekomst wat t me gebracht heeft...

Prima service en snelle levering.

Prima service en snelle levering.

Heel goed!

Ik ben erg tevreden met de producten wat ik bestel hebt. De vragen zijn heel snel beantwoord.

perfecte snelle levering

Mijn bestelling werd snel en vlot geleverd.

Mooie producten voor betaalbare prijs

Prettig.

Snel en verzorgd !

Snel geleverd keurig verpakt kom zeker weer terug !

super tevreden

snelle levering en prima producten

Goed product en snelle levering. Onze dank!

Positief

Tevreden over product. Levering volgens afspraak. Duidelijke site met veel handige tips en informatie.

alles werkt en levering vlot incluy begeleiding

.ljkhobl

Duidelijk en op tijd het goede product

Niks aan toe te voegen

Duidelijke website, snelle levering.

Duidelijke omschrijving van de producten. Nette discrete verpakking, alleen jammer dat er geen verzendbevestiging wordt verstuurd. Heel tevreden met mijn bestelling.

Uitstekende service

Kolkrijst 30

3828 EJ Hoogland

Over Lekker in m'n vel

Gespecialiseerd in het natuurlijk behoud van uw gezondheid!