Super tevreden !

De juiste onderdelen werden super snel geleverd !

Dik in orde

Slot nodig voor mijn 50 jaar oude caravan , werd telefonisch geïnformeerd welke mogelijkheden er waren . Prima bedrijf staan je met kennis en service direct bij en leveren geheel op afspraak .

Gewoon aan afspraken houden en geen gedoe.

Gewoon aan afspraken houden en geen gedoe. Netjes geleverd met n betrouwbare pakketbezorger

Bestelling zeer snel in huis

Zeer snel in huis me bestelling

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijk website waarbij zoeken soms wat 'lastig/onduidelijk' in te stellen is. Snelle levering die goed verpakt is.

Snelle levering, gunstige prijs, duidelijke website

Prima materiaal en snel geleverd

Prima materiaal en snel geleverd

snel en netjes

Het was de volgende dag al geleverd

Goede ervaring

Ik zat te sukkelen met de betaling: hoe los ik dat op ? Hulp gevraagd en gekregen en daarna lukte het wel, wonderwel.

Perfect!

Zeer snelle levering en algehele service Zeker een aanrader!!

groot assortiment en prima service

helaas had ik het verkeerde besteld maar geen probleem. Gewoon teruggestuurd en de goede spullen kunnen bestellen. Alles binnen een week geregeld.

Nette spatborden

Snel besteld en in huis makkelijk te monteren

Solide materiaal en nette prijs

Snelle levering, materiaal is prima en tegen een nette prijs

Super service

Super service snel verzonden goed te volgen en product voldeed aan de verwachtingen!

Zeker een aanrader voor iedereen

Zeker een aanrader voor iedereen Ik heb een aanhangwagen besteld en gekregen volledig naar mijn zin wat kan er mooier zijn in het leven dan dit zeer mooie afwerking met topkwaliteit gemaakt over alles goed nagedacht gewoon weg een super team Ik kan het niet anders noemen plus op tijd geleverd ik zal zeggenDoe zo verder en vriendelijk bedankt voor mijn mooie aanhangwagen

Super bedrijf

Goed ingepakt en snel geleverd

Gewoon goed. Netjes te woord gestaan. En product afgeleverd zoals besproken.

Gewoon goed. Alles klopt zoals besproken.

perfect snel en bij een foute bestelling een snelle vervanging

perfect snelle levering, ik had iets verkeerd besteld en dat ook weer snel geregeld.

Super-service

Kreeg 2 breedtelichten aan, bleek dat het twee verschillende waren. Mailtje gestuurd en binnen het uur had ik antwoord met de vraag om foto's door te sturen? Na dat gedaan te hebben werd er dezelfde dag het correcte artikel opgestuurd wat de dag later al bij me afgeleverd werd. Super-snelle efficiënte service, ben zeer tevreden...

perfect afgehandeld

Mijn bestelling is snel en correct afgehandeld, ik beveel het zeker aan om hier je bestelling te doen plaats vinden .

Vlot geholpen

Zeer snelle levering en netjes geholpen

Snel en simpel

Zeer ruime collectie

Toppie

Correcte afhandeling.

Snel en correct

Zeer goed precies wat ik nodig had en Zeer duidelijk informatie en foto's.

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop voor alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk zorgen voor een vertrouwd betrouwbare samenwerking en langdurige klantrelatie.