Snelle levering, goede service en ruim assortiment

Aanhangwagendirect levert snel en betrouwbaar. Toen er iets niet helemaal goed was, werd het probleem binnen een dag opgelost door Ramon. Zeer vakkundige service en uitstekende klantenondersteuning. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar aanhangwagen onderdelen.

Service ++++++++++

Door PostNL wat steken laten vallen. Prima opgepakt. Adres staat inmiddels in mijn lijst.

Snel en netjes geholpen

Snel en netjes geholpen

Nadat ik een bestelling had geplaatst werden wij goed op de hoogte gehouden van het verloop van de verzending , eenmaal ontvangen kwam ik erachter dat het product beschadigd was, contact opgenomen en het product werd per direct vervangen voor een nieuwe.

Snelle service en ook de garantie is TOP zeker te maken met het gemotiveerde personeel

Zeer snelle service!

Snel in contact en oplossingen. Top service!

Klantenservice top!

Geweldig contact, geen moeite teveel. Uiteindelijk onderdeel gevonden waar ik al maanden naar op zoek was. Heel erg tevreden. Bedankt, Ramon!

Correctie op bestelling

Zonder discussies en zonder vertraging werd een kortingscode alsnog toegepast op een betaalde en verstuurde zending. Prima service!1

Advies gevraagd over onderdeel paardentrailer, perfecte hulp.

Ik heb advies gevraagd inzake onderdeel Paardentrailer. Foto’s en informatie uitgewisseld, resulterend in perfect advies, aankoop en snelle levering.

super

super service , snelle verzending en bij garantie supersnel geholpen .

Heel goed geholpen!

Heel goed geholpen, omdat ik zelf niet wist welk dissel slot er op mijn paardentrailer kan heb ik een mailtje gestuurd met een foto van de dissel. De medewerker stuurde mij snel een mail terug met het juiste slot voor mijn paardentrailer!

Mijn elastiek is helaas stuk gegaan in een maand tijd en na 1 bericht krijg ik al een nieuwe . Geweldig

Er waren 2 linker aseindes geleverd ipv links en rechts. Binnen 5 minuten was de retouraanvraag behandeld en op een navolgende email werd binnen 2 minuten geantwoord.

Had zelf een fout gemaakt in een bestelling, nog 1 mailtje was het probleem opgelost , waarvoor dank .

Supersnel antwoord via chat

Supersnel antwoord via de chat op prangende vraag die in het weekend kwam opborrelen. We kunnen we verder brainstormen.

Snelle reactie en levering.

Snel geleverd en ideale oplossing voor de Sharan!

Snel geleverd en ideale oplossing voor de Sharan!

Zeer tevreden over neuswiel complete set

Ik heb het neuswiel van de aanhangwagen kunnen vervangen met een bijna exacte kopie voor een competitieve prijs. Alles netjes verpakt en snel geleverd.

duidelijke website en snelle levering zonder al te veel verpakkingsmateriaal

Prima service en snelle levering!

Een aantal bestellingen geplaatst en zeer goede service en artikelen worden snel verzonden. Ook bij het ruilen van artikelen prima geholpen! Heel fijn bedrijf en super service!

Heel erg snelle levering, binnen 24 u in Belgie.

Voor de eerste keer iets besteld. De goederen werden binnen 24u in Belgie op zaterdag geleverd. Dat doen niet veel webshops na.

Snel en goed

goed bedrijf

makkelijk bestellen snel in huis

snel bezorgt en goede informatie film hoe te monteren

goede informatie film

zeer posietief

snelle levering. goede prijs kwaliteitsverhouding, goed verpakt

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop voor alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk zorgen voor een vertrouwd betrouwbare samenwerking en langdurige klantrelatie.