Super snelle levering top gedaan mannen

snelle service en levering

ik zocht twee grote seegerringen en vond deze op de site, deze besteld en waren snel geleverd.

Snelle service!

Snelle service. Goede producten. Duidelijke site.

Overzichtelijke site, vindt je het niet effe chatten of bellen en jullie geven meteen antwoord. En snelle levering . Fijn om op deze manier spullen uit te zoeken en te bestellen. Vr Gr Roger van Wissen

Super gemakkelijk, correct en heel snel geleverd

Leuke site, zeer overzichtelijk en ruim assortiment op stok. Bij de restauratie van een trailer vond ik steeds wat ik nodig had.

Duidelijke website goed product

Snelle levering duidelijke website.

Goed en snel

goede en snelle levering

prima site om mee te werken en komen belofte na.

goede service

snelle levering,goed ingepakt

snelle correcte levering

snelle correcte levering

Snelle levering en prima product

Super service

Contact gehad via de klantenservice Netjes en snel geholpen Eerlijk advies En snelle verzending Kortom aanrader

Zeer snelle service

Zeer snelle service, prima product. Helaas moet ik het wel retourneren maar dat is omdat het uiteindelijk door vereniging niet geplaatst mag worden.

Duidelijke website

Snel geleverd. Netjes verpakt

Als verwacht

Top en snelle levering

Super leuke velgen met off road banden gekocht, helemaal top en goede klantenservice, bij vragen snel antwoordt!

Geweldig, plug&play

Led converter voor mijn aanhanger gekocht. Werkt perfect en was heel snel binnen. Echt een aanrader in geval van canbus-problemen.

Alles goed verlopen

Alles vlot verlopen

vlot en goed

tevreden

kan beter.

het is een goede stekkerdoos alleen mis ik een achter kant. ik wil hem gebruiken voor een verleng snoer.

Probleem goed opgelost en snel

Fijne service

Flexibel, ik had een product verkeerd besteld en kon het nog dezelfde dag telefonisch wijzigen. Super mee gedacht dank daarvoor

Snel

Goeie lagers en snel geleverd

Gewoon een goed bedrijf

Levering was snel en netjes verzorgd

Snelle levering, toppy.

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.