Super,

De leverdata alsook de bestelde stukken waren top.

Correcte aflevering

Aflevering aanhanger heeft langer op zich laten wachten dan vooropgesteld maar wat niet aangeleverd wordt kan ook niet afgeleverd worden. Perfecte communicatie. Afhandeling was zeker in orde, zowel Corona proof als de klantvriendelijkheid.

Zoals het overal zou moeten zijn.

Goede site, bestelling voldoet aan beschrijving en bijbehorende foto's. Levering volgens afspraak.

Kom graag bij ze terug.

Levertijd zoals aangegeven, goede prijs, mooi materiaal, ruim assortment

Snelle service!

Bestelling snel en volledig geleverd

Mijn bestelling in de namiddag geplaatst en dag erna werd ze bij mij thuis geleverd. Producten zijn ook in orde dus prijs/kwaliteit kan je hier vinden.

Korrekte levering van mijn bestelling

Korrect product voor deze prijs, zeer degelijk uitgevoerd. Op tijd en degelijk verpakt geleverd. Kleine opmerking: de verpakking en overtollig papier zou wat minder mogen zijn. het product is zeer robuust en zal niet veel te lijden hebben van het transport. Het zal beter zijn voor het milieu en waarschijnlijk goedkoper voor de verkoper.

Op tijd en goed verpakt

Geleverd volgens afspraak

Snel en goed

Dikke duim alles zoals beschreven en duidelijk thx

Goede serveice snelle levering

Goede spullen en snel

Waarom ik geen 5* kan geven: Er intbreekt een handleiding en ik wist niet welke fiche nu bij welk licht links of rechts hoorde. Ook niet of ik ze mocht wisselen want datpaste beter in de voorziene uitsparingen van mn anganger Dus graag toch een minimale handleiding voorzien

Gewoon goed

Goed niets te klagen werkt ook goed

Super, snelle levering voor leuke prijzen

Mooie website, ingedeeld per catogorie, dus makkelijk en snel zoeken naar hetgeen je wil bestellen. Snelle levering. Bestelling netjes verpakt met echt minimaal gebruik van plastic. Zeer tevreden.

Ok

Vlug geleverd en was OK

Goede kwaliteit

Snelle levering en goed verpakt vgr Ton

Snelle levering met degelijk kwaliteit artikelen

een heldere en informatieve website waardoor je snel kan kiezen, enkel transport komt er later nog wel bij.

Super bedrijf

Snelle levering en bij de bestelde materialen duidelijk uitleg. Doen wat ze beloven . Heb mijn adres nu wel gevonden

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Prima kwaliteit

Op zondag besteld en op dinsdag geleverd!

Bleek de goedkoopste te zijn en daarom daar besteld. Zondag besteld en op dinsdag geleverd Top!

top

heel rap in mijn bezit top

Zeer snelle levering,

Ruime keuze, en snelle service.

ben geheel tevreden: over de producten en de levering

ben geheel tevreden: over de producten en de levering

Missie volbracht; voor 22.00 besteld, de volgende dag in huis.

Prima, kan niet beter; zelf de chatbox bleek niet door een Bot maar een echt persoon bemand, chappeau.

Hele snelle levering

Ondanks de feestdagen s’middags besteld en de volgende dag bezorgd

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.