Perfecte levering

Levering volgens afgesproken termijn.

snel geleverd en beter dan ik had verwacht

2 bandjes besteld en kreeg er gratie 2 binnenbanden bij geleverd, helemaal top !

Snel en goed geleverd!

Ik heb dat al in 1 zin verwoord.

Goed geregeld

Zelf mijn fout met bestellen werd keurig opgelost

Fakkundig geholpen

Snel geholpen weten waar ze over praten

Handige Chat via de site en snelle adequate levering

Duidelijke site, waarbij ik een vraag snel beantwoord kreeg via de chat functie. De bestelde producten werden de volgende dag al afgeleverd en zijn in uitstekende staat.

alles voldeed aan mijn verwachtingen!

prijs kwaliteit is super, snelle en correcte levering,

Snelle en correcte levering + prima service

Ik kocht een stekker op bij Aanhangwagendirect en kreeg die - zoals beloofd - de volgende dag reeds thuis geleverd. Diezelfde dag kreeg ik ook een mail met het aansluitschema, ik hoefde hier dus niet zelf naar op zoek te gaan. Ondertussen is de montage zonder problemen verlopen en kan ik weer op weg. Een uitstekende service voor de klanten !!

Goed verpakt en snelle bezorging!

Snelle levering, goed verpakt, prima product

Op de site was snel te vinden wat ik zocht (neuswiel voor mijn boottrailer) en voor een prima prijs. Ruime keuze uit A-merken. ‘s Morgens besteld en de volgende ochtend stond PostNL al met het pakket voor de deur. Al met al is de bestelling prima verlopen.

Duidelijk en snel

Netjes omschreven producten en snel geleverd

snel geleverd.

Duidelijke omschrijving. Snel geleverd.

Precies wat ik verwacht van een groot bedrijf

Mooi en duidelijke website Goede prijzen En vriendelijk personeel

Vlugge en correcte afhandeling

perfect en op tijd

de bestelling is veilig ingepakt, correct geleverd en van uitstekende kwaliteit

Ruime keuze

Ruime keuze en goed geholpen Zelf opgehaald

Prima service.

Na ontvangst van de bestelling bleek een artikel toch net niet te passen. Dit is snel opgelost door toezending van een ander artikel op dezelfde dag als het geretourneerd artikel bij hen binnenkwam. Klasse!

Geweldig product. Echt plug and play. Geen enkel probleem met installeren.

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en goedkoper dan de concurrenten. Alleen zou je van een webshop verwachten dat het ook op zondag verstuurd wordt.

Vlotte verzending

Snelle afhandeling van de bestellingen

nog niet kunnen testen

Snel bezorgd in stevige verpakking. Het lijkt mij een uitstekend product.

geen klagen

goed, geen opmerkingen

Prima geholpen en vraag snel beantwoord.

Voor twee aanhangers verlichting besteld en netjes geleverd en goed verpakt. Verder als ik weer spullen nodig heb dan bestel ik weer hier.

Goed product, scherpe prijs, en snelle levering

Uitstekend, ook prima communicatie via de chatbox op de site

Snel uitgevoerd, correct geleverd, goede kwaliteit

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.