zeer posietief

snelle levering. goede prijs kwaliteitsverhouding, goed verpakt

Super duidelijk en snelle service

De duidelijke filmpjes op de website hebben mij enorm geholpen met het kiezen van het juiste koppelstuk (13 polig fietsendrager naar 7 polig trekhaak). Verder keurige en snelle levering, alles conform afspraak.

zeer goed

zeer goed

Snelle, correcte service en eerlijke prijs.

Zeer tevreden.

overzichtelijke site, uitstekende service

Zoals gewoonlijk, vind ik wat ik zoek in de web-shop en heb ik dit volgende dag in huis en in gebruik

super geregeld

duidelijk en snel geregeld, alleen jammer dat je zelf moet uitzoeken hoe je de stekker uit elkaar moet halen

Zeer scherp geprijsd, verzending duurde een dag langer dan beloofd

Ik heb een kruiwagenwiel besteld waarbij aanhangwagendirect veruit de goedkoopste aanbieder was die ik kon vinden. Mooi compleet setje met as en afstandhouders, terwijl de bouwmarkt voor het wiel zonder as al de dubbele prijs vraagt. Goed product en goed verpakt, niets op aan te merken. Alleen wordt overal beloofd voor 17:00u besteld dezelfde dag verzonden, ik bestelde ruim voor die tijd (14:20) het wiel, dat op voorraad was volgens de site. Helaas werd pas een dag later verzonden en daar is ook geen tussentijdse informatie over gestuurd.

fijne shop met snelle verzending

prima sjoppie!

fijne shop!

prettig bestellen en snel in huis

Snelle levering/mooie website

Mijn producten snel kunnen vinden en het was ook mooi snel bezorgd!

Snel, kwaliteit en niet duur.

De titel zegt het helemaal.

Klant en service gericht

Prima ervaring gehad. Klantgericht, service gericht en mooie kwalitatief prima producten. Ik zou er zeker weer kopen.

Correcte afhandeling en levering

Vrij veel onderdelen besteld en altijd kunnen vinden wat ik nodig had. Ook bezorging daarna gaat vlot.

Gekregen wat ik had verwacht.

Gekregen wat ik had verwacht.

Goede website nette prijs en snel geleverd

Goede shop, aanrader

Goede webshop, met een breed en gevarieerd assortiment. Met veel dingen niet de goedkoopste, maar dat word gecompenseerd door het breede aanbod.

Accessoires voor mijn dinghy-aanhangwagen

Ik bestellen verschillende onderdelen om mijn aanhangwagentje te vervolledigen. Ik vergiste mij voor 1 onderdelen en mocht het zonder probleem terugsturen. Ik koop ervoor om een ander onderdelen in de plaats te kopen. Alles verliep uiterst vlot en snel. Als ik nog onderdelen nodig heb dan zal Ik eerst nagaan of Ik het bij jullie kan kopen. Ook de prijzen zijn gunstig.

Goede en snelle levering . Groot assortiment met kwaliteits producten

Alls was goed

Dit bedrijf is voorbeeld voor anderen

Makkelijk bestellen via duidelijke site. Snelle verzending.En als je dan toch fout besteld is retourneren geen probleem en snel afgehandeld. Ook de klantenservice is goed bereikbaar en behulpzaam.

Uitstekend!

Bijzonder snelle en vriendelijke (klanten)service, vlotte bezorging en artikelen zoals omschreven en weergegeven binnen de webshop! Wanneer nodig zal ik hier zeker weer 'shoppen'

goed snelle levering

Heel tevreden

Onderdelen net voor de feestdagen drukte besteld. Maar in het nieuwe jaar nog niets ontvangen, even contact opgenomen, snel geholpen door de klantenservice. De onderdelen bleken bij post NL te zijn verdwenen. 2 dagen later de opnieuw verzonden onderdelen alsnog goed ontvangen. Bedankt voor de goede service!!!

Snel, netjes, gewoon zoals het hoort

M'n eerste bestelling, een paar lagertjes. Maar razendsnel verstuurd. Eigenlijk zouden we dat niet bijzonder moeten vinden, dit is gewoon zoals afgesproken. Maar ja, helaas bij andere bedrijven wel een een mindere ervaring gehad. Kortom, dit bedrijf heeft z'n zaakjes netjes voor elkaar.

Alles gaat zoals het hoort te gaan. Ik bestel en betaal, zij sturen op. Simpel.

Maar: Ik kreeg een doos thuis waar mijn bestelling misschien wel 8 keer in kon. Helemaal opgevuld met bubbelplastic. En maar lullen over duurzaamheid. Op deze manier rakken de wegen wel vol. met vrachtwagens die voor 80% lucht vervoeren. En dat plastic kan ook gewoon papier zijn.

Goed advies, snel geleverd

Prima advies via filmpje op mail. Duidelijkheid over bezorging en goede prijs

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop voor alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk zorgen voor een vertrouwd betrouwbare samenwerking en langdurige klantrelatie.