Zeeer vlot en accuraat

We hadden een wielklem besteld, deze paste helaas niet. Terug gestuurd en een ander slot besteld wat per omgaande geregeld kon worden! Duidelijke communicatie en makkelijke betaallink!! En zeer snelle levering!!

Super snel geleverd

Vakkundige en snelle levering.

Maakt helemaal waar van wat ik er van verwacht had.

Meer dan prima!

Zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen.

Onderdelen makkelijk terug te vinden op de site met de nodige uitleg en afmetingen.

weet nu waar ik vervangstukken moeten zoeken.

Doen wat je verwacht

Keurig gedaan wat ze beloofden.

Supersnelle service,goed product

Aanhangwagen wielen plus banden besteld voor de caravan. Snel geleverd,goeie kwaliteit en banden uit 2021,wat zeer belangrijk is daar ze maar 6 jaar oud mogen zijn.

Correct handelend bedrijf.

Zeer tevreden, bedrijf is bereikbaar en meedenkend. Reageert snel en correct.

Hele nette service en snelle levering

Nette en snelle levering

Alles ging goed

Ik heb het product besteld en de volgende dag was het thuis in Limburg. * Product goed * Levering goed

Perfect in prijs en kwaliteit

Zeer tevreden, snelle levering en voldoet aan de verwachtingen.

Zo als het hoort.

Netjes snel verzorgt

Helemaal top.

Super zaak. Goede prijzen. Super service. Wederom wat besteld. Had bij een bestelling een barst in de lampenkap word zonder gedoe vervangen voor een nieuwe. Dat is nou eens service!!

Snel de bestelling binnen

Is een goed site weet gelijk wanneer je spullen binnen komen

Snelle levering en prima product

Toppie Toppie

Makkelijke bestelsite vlotte levering

Goed omschreven artikelen op de bestelsite Maar bestelde een alko onderdeel zoals het omschreven stond Maar kreeg een ander merk geleverd wat met dezelfde maten

prima reserve wiel (velg+band) met bevestigingsbeugel; snelle levering tegen faire prijs

prima kwaliteit + service

Ik heb ontvangen wat ik verwacht had

Levering volgens afspraak op tijd

heel snelle juiste levering

heel snelle en juiste levering

Snelle levering .

Prijs goed en snelle levering en info oké

Goede kwaliteit, op tijd geleverd.

Eerst ergens anders een goedkope besteld. Deze boothoes met juiste maatvoering op website vermeld. Mooi product

Precies wat ik zoek

Perfect; snelle verzending

Snelle levering, top kwaliteit!

Donderdag besteld, vrijdag bestelling binnen. Waren een slot vergeten maar super klanten service zorgde ervoor dat het zaterdag binnen had! Erg tevreden met de spullen!!

Keurig bestelproces, mooi assortiment

Prima website, scherpe prijzen

In één woord geweldig

2 banden met velgen besteld. Volgende dag binnen . Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Voor herhaling vatbaar

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.