Snel geleverd, goede prijs. Goed product

Behoeft geen toelichting.

Een prettige overzichtelijke website.

Ik vond het fijn om via deze website onderdelen voor de aanhanger te bestellen, de website was duidelijk in het aanbod de bijbehorende prijs en verzendkosten. En ook de goedkoopste in mijn geval.

Erg goed

Alles snel bezorgd. Bij open maken bleek een achterlichtglas kapot. Nadat ik dit had gemeld werd er direct op gereageerd en een nieuw exemplaar toegestuurd. Super service!

Geweldig.

Super snel en top geregeld ben er heel blij mee.

Goede en snelle service en levering, top!!

Top zaak

Ik ben blij dat mijn bestelling binnen is naar vier weken wachten dat PostNL pakket kwijtgeraakt zijn toe binnen gekregen volgende dag gelijk in mijn aanhanger vast gemaakt jullie zijn top zaak

vlotte levering goed verpakt

vlotte levering goed verpakt producten zoals beschreven

Snel en correct geleverd

Positief

Vaker besteld. Top service en goede prijs kwaliteit verhouding.

Top service en goede prijs kwaliteit verhouding. Onderscheid zich van de concurrenten.

Gewoon snel en eenvoudig

Eenvoudige bestelling. En goed.

uitstekend

Spatborden iets te groot besteld. Zonder problemen omgeruild voor een kleiner type. Geweldige service!

Duidelijke website, snelle levering

Gewoonweg perfect

Gewoonweg perfecte

snelle en correcte levering

kwaliteitsmateriaal aan een superlage prijs

Netjes binnen 2 dagen was het in huis.zeer en zeer zorgvuldig ingepakt.

Bestelling geplaatst voor Paardetrailer 3 linkse grepen en een rechtse Geleverd 2 links 2 rechts Na een mailtje werd gelijk de juiste opgestuurd Goede en snelle service

Geweldig snelle service

Volgende dag al geleverd, webshop waar alles snel en eenvoudig te vinden was. Gewoon een hele prettige winkelervaring. Zeker een aanrader.

Problemen worden goed en snel opgelost

De eerste bestelling klopte niet helemaal maar na een kort contact is het als nog helemaal gratis geregeld.

Het was goed geregeld en netjes verpakt

Was goed verzorgd

Perfect !

Zeer snelle levering van de bestelde artikelen ! Ennnnn, zeer goedkoop ! JdB VOF

Netjes geleverd

Netjes en op de gevraagde datum bezorgd, product voldoet aan de verwachting.

Duidelijke website

Duidelijke website met goede maten, binnen 24 uur geleverd ! Echt super

Flexibel, snelle service

Vriendelijke service, flexibele oplossingen, zeer toegankelijk qua communicatie, snelle levering.

Correct en snel

Goede levering

Juiste levering wat ook aangegeven werdt op de site.

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.