Super geslaagd en snel afgewerkt en geleverd.

super geslaagde aankoop.

Geen opmerkingen

Banden + velgen snel geleverd, op de afgesproken tijd. Alles past goed. DOT code geeft aan dat de banden nieuw zijn.

Ga zo door

Duidelijk en snel geleverd

goede spullen snel geleverd

goed materiaal en makkelijk te bestellen snelle actie

Betrouwbaar bedrijf

Duidelijke website, goede prijs/kwaliteit en communicatie.

Geven een goede service en een snelle levering Alles zoals beschreven en ziet een goed materiaal uit

Perfecte service

Op vrijdag in de namiddag besteld en keurig de volgende dag geleverd.

snelle levering en onmiddellijk iemand klaar om te helpen bij bestelling

Ik durf iedereen aanhangwagendirect aanraden . Zeer vlugge levering zoals beloofd .

gewoon goed

Netjes geleverd en op tijd

Kwaliteit, ziet er uitstekend uit

Ervaring ok, mis Duidelijke uitleg . Wilde 4,5 JX 13 H2 velgen , Maar op de site kon ik alleen een 4 Jx 13 H2 kopen . Door te zoeken op internet begreep ik dat dit geen probleem was . Door duidelijke uitleg van cijfers en letters op uw site , loopt een koper niet weg, omdat 4,5 of 4 geen probleem is . Groet gerrit benner

Gewoon goed

Kwaliteit en snel geleverd en nog eens goed te volgen waar zending is tijdens levering.

Vrijdagavond een neuswiel voor aanhangwagen besteld, zaterdagmiddag thuis geleverd

Compleet en snel

Compleet en snel

Prima. Snel en gied

Cijfer 10

Uitstekende firma

Prijs kwaliteit en levering perfect

Snelle service en levering

2 bandjes op de velg besteld. Duidelijke website en goede uitleg Volgende keer zal ik zeker weer via "aanhangwagendirect" mijn bestelling doen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Wat ik wel mis dat er niet ergens vermeld wordt dat band op velg niet gebalanceerd is. Dit is wel een vermelding waard

De juiste artikelen snel geleverd

De juiste artikelen snel geleverd

OK niets te verwijten

Heel tevreden.

De wielen zitten niet goed vast.

Helaas al bij de eerste gebruik is 1 kant van de wielen scheef en los gaan zitten. Persoonlijk vind ik de bevestiging van de wielen met alleen een splitpen erg zwak. ik gebruik hem nu op een andere manier.

perfect

snel en gemakkelijk

Een snelle levering aan huis , en men Antwoord direct op de vragen die je hebt . Zeker een aanrader

Snelle en goede levering tevreden met de aankoop.

Weer top geregeld

Snelle verzending, goede prijs!

Prima kwaliteit, dik tevreden.

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.