Snelle en goede service!

Snelle service en het net is van een goede kwaliteit!

snel en correct

Heel goed beschermend verpakt ook.

Netjes op tijd binnen en zeer goed verpakt..

Goed goed

gewoon goed!

Goed geadviseerd over set aanhanger ledverlichting incl. kabel etc. Pakket kwam ook direct de volgende dag. Top!

gewoon heel goed

dit is. Mijn eerste keer dat ik hebt besteld en hebt alles geleverd gekregen en snel ook nog is

Prima in orde

Duidelijk en snelle levering

Snel en correcte levering

Prima geregeld

Snelle levering.

mooi op tijd geleverd en alles oke

oke

Bezorging zeer snel en netjes verpakt.

Een minpunt ik vind het jammer dat de klem niet straker op het wiel gaat ik heb een 13 inch wiel op mijn trailer. Maakt niet uit of ik hem schuiner zet of een gaatje hoger zet, de stapjes hadden wat kleiner mogen zijn.

Snelle levering, goed product, goeie communicatie

Snelle levering, goed product, goeie communicatie

Snelle levering en tegen nette prijs

correct en snel

Alles volgens de verwachting snel geleverd.

U bouten keurig op tijd geleverd en de juiste maat passend op de trailer.

Goede service, snelle levering.

De bestelling kon nog op mijn verzoek omgezet worden (ander disselslot). De levering was al op zaterdag ipv de dinsdag die ik had aangevinkt.

snel geleverd

top service

Uitgebreid assortiment en snelle levering.

Op zoek naar een groot aanhangernet voor de grote aanhangwagen die we hadden gekocht kwam in uit bij Aanhangwagndirect.nl. Meteen ook enkele andere aanhangwagenonderdelen besteld. Alleen geen U-bouten voor de spanbanden. Die waren elders in dezelfde uitvoering veel goedkoper.

Supersnelle levering

Twee wielen besteld voor onze aanhanger, compleet met velg en gebalanceerd. Ze zijn supersnel geleverd en we zijn er heel tevreden mee.

Correct

Juiste levering , komt volledig overeen met bestelling .

Correct

Juiste levering , komt volledig overeen met bestelling .

de verwachtingen zijn volledig ingevuld.

product + prijs 100% in orde. Leveringstijd 100 % in orde....... Wat kan een mens nog meer verwachten

Goed geleverd waar ik om gevraagd heb.

Na een aantal vragen waar zeer snel op gereageerd werd. Heb ik de benodigde spullen besteld en die een dag later ontvangen.

gewoon snel en goed

Gewoon goed en snel!

Netjes en snel geleverd

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.