Prima prijs, prima prouct, snel geleverd.

Trekhaakaansluiting-tester besteld voor verrassend lage prijs. Snel geleverd en werkt prima. Handig en tijdbesparend bij opsporen storingen van de auto tot de trekhaakaansluiting en van de trekhaakaansluiting naar de aanhanger/caravan, etc. Inclusief 7/13 adapters.

makkelijk bestellen

Goede sortering aan losse delen en makkelijk bestellen, snelle levering

Alles netjes en snel geleverd zoals besteld

Alles netjes en snel geleverd zoals besteld

Snelle levering en goede kwaliteit en prijs

Duidelijke website en het Product is makkelijk te vinden

Aankoop Spatborden

Spatborden zijn van prima kwaliteit en binnen enkel dagen geleverd , TOP !

geweldig

Alles in één keer goed!

Bestellen-leveren-ontvangen, alles in één keer goed, producten van uitstekende kwaliteit. Dit is wat ik zoek in een webwinkel!!

Snel geleverd voor een nette prijs

Super snel geleverd en top materiaal!

Super snel geleverd en Top materiaal

Fantastisch bedrijf!

Hele goede prijs voor goede kwaliteit en snelle levering. Met een email kort voor ontvangst waarin een handleiding en YouTube video voor de installatie. Fantastisch! En toen ik een probleempje meldde werd dat meteen opgelost. Al met al heb ik in no time voor elkaar waar ik een tijdje tegenaan keek in de verwachting dat het langer zou duren. Echt een aanrader!

Snelle levering, prima kwaliteit materiaal.

Bestelde nieuwe lichten voor mijn aanhangwagen. Deze werden reeds de volgende dag geleverd. Makkelijk aan te sluiten vermits het een volledige set was van stekker, 7 meter draad en led- achterlichten met sterke magneten. Prima product met goed zichtbare signalisering.

snel en correct

snel geleverd, compleet

De onderdelen zien er goed uit en snelle levering

Prima bedrijf om zaken mee te doen

Netjes geholpen

Zelf een foutje gemaakt en maar 1 rvs achterlicht beschermer gekocht bij mijn nieuwe verlichtingsset voor de aanhanger. Na een belletje is dit netjes rechtgetrokken.

Goede ervaring. Prima geholpen.

Goed.

Erg snel en makkelijk besteld zelfde dag verzonden em de volgende dag in huis Snelle en makkelijke montage

Vriendelijk en erg behulpzaam

Omdat ik wilde weten of het neuswiel van elkaar af gedraaid kon worden, zodat het gemakkelijk geplaatst kon worden op de caravan, heb ik even gebeld. Na de vraag voor gelegd te hebben zou men dit voor mij uittesten met het neuswiel welke ik op het ook had. Later in de middag ben ik inderdaad terug gebeld met het gewenste antwoord dat het kon. Vriendelijk en prima service!

Geleverd zoals besteld.

Vandaag besteld, morgen in huis. Aanhanger fijnmazig net. Prima kwaliteit!

Alles goed geregeld

Alles volgens bestelling geleverd voor een goede prijs/kwaliteit

Snel, correct levering-kleurverschil zilvergrijs

Snel, correct levering-kleurverschil zilvergrijs Vraag welke RAL in afwachting antwoord jullie leverancier.

Perfect in alles ,kan niet beter

Zeer goede service

Bestelde zending was niet compleet, snel opgelost

voortvarend

struinend op internet naar caravanspiegels terecht gekomen op jullie site; na korte, duidelijke en prima hulp spiegels besteld die de volgende dag al binnen waren: snel en goed geregeld !

Bestellen,betalen,ontvangen,monteren topservice!!

Handige website,veeel keuze snelle levering correcte producten!!

Super snelle service

Snel en goedkoop

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.