Vond precies wat ik zocht.

Super service, snelle levering

Zondag besteld, dinsdag afgeleverd.

Prima website met goed aanbod

Goed spul, niet duur en snel geleverd

Snelle levering, goede kwaliteit, goede prijs

Super snelle levering. Heb dit gedaan voor een echtpaar van 80 jaar die nog volop met de caravan touren.

Goed!

Prima product!

Fijne stekker voor schuifklemmetjes. Makkelijk te vervangen als deze weer uit elkaar zou vallen.

Prima stekker

super tevreden!

Mijn bestelling werd zeer correct en snel behandeld. Snelle levering naar België!

Perfecte service en levering

Goed en snel geleverd.

Gewoon goed.

is goed

zeer tevreden

snelle en correcte levering

snelle service, goed materiaal

snel geleverd, degelijk materiaal en handige website om te bestellen.

Snel geleverd tegen scherpe prijs.

Heb een kettingslot besteld wat keurig verpakt snel geleverd is tegen een scherpe prijs. Helemaal top.

Doen wat ze zeggen. Zonder dat ze zegen 'We beloven'

Zoals het hoort. Klasse!

Vaak snelle levering en goede producten

Diverse bestellingen gedaan en alle producten zoals besteld. Mischien bij een as een optie welke bouten er bij geleverd moeten worden. Overig is de levertijd vaak correct maar heb het ook al 1keer mee gemaakt dat het vele malen langer ging duren dan aangegeven. Ondersteuning door klanten service vaak goed. Echter laatst niet de gevraagde antwoorden verkregen. Hier zal ik nog wel even mee bezig zijn voor ik de gewenste informatie heb. Verder een zeer prettigd site en bestel omgeving. Afhandeling van de bestelling is ook verder niks op aan te merken.

goed en snel geleverd

onderdelen om 5 uur besteld volgende dag om 11 uur in huis

snel geleverd!

producten als omschreven

snel en goedkoop

Duidelijke website, goede prijzen, makkelijk te bestellen en snelle levering.

een aanrader!

alles goed verlopen en snel geleverd zoals beloofd op de website.

Vlotte afwikkeling

Goede klantenservice

Goede kwaliteit snel geleverd

Prijs, kwaliteit is goed

Was scherp geprijst en netjes en snel geleverd. wat wil je nog meer? Luc.

mooi aanbod, snel geleverd

Voor mijn aanhanger had ik wat nieuwe onderdelen nodig. Duidelijke overzichtelijke website. Snel besteld en geleverd. Nu kunnen we weer veilig de weg op.

snel bezorgd

snelbezorgd en makkelijk. en niet duur

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.