TOP

ZEER GOEDE EN SNELLE SERVICE.

Snel geleverd en goede kwaliteit Voor een goede prijs

Snelle levering.

Dit is nu de vierde keer dat ik iets besteld bij aanhangwagendirect.nl en alweer dik tevreden.

Alleen beetje jammer dat het niet mogelijk is om een vergeten item alsnog toe te voegen aan de bestelling.

Snelle accurate afhandeling!

Keurig verpakt en snel geleverd.

Informatievoorziening is perfect, duidelijke uitleg zowel op site als per telefoon snelle levering, in 1 woord super

Duidelijk, snel en goede kwaliteit

Zie boven

zeer snelle levering

zeer snelle levering. Het slot past perfect

Goede kwaliteit en snelle levering!!!

Snelle levering,prijs-kwaliteit zeer goed

Prettige site en goedkoop

Prettige site en goedkoop

Gevonden wat we zochten

De nieuwe lamp kappen zijn precies het zelfde als de oude alleen moderne versie. .plug and play alles naar verwachting geleverd

Bestelde is van goede kwaliteit en vlotte levering

Zie bovenstaande

Vlotte en correcte levering

fantastisch

vlotte en snelle bediening

Perfect !

Vriendelijk , behulpzaam en snel..... alles wat een klant verwacht !

Super.

Goede duidelijke website. Je weet precies wat je besteld. Ook de levertijd klopt precies. Ben super tevreden.

snel en correcte levering

snel en correcte levering

Perfect geholpen!

Fijn dat je goed advies kan krijgen via de Chat, en daarna snel (de volgende dag) geleverd!

Prima service en snelle levering

Goede kwaliteit

aanhangwagen ledverlichting

Snelle levering en toen we nog wat vragen hadden over de installatie van de verlichting werden we via de app snel geholpen.

Super snelle levering

Alles top

heel goed

alles wat ik besteld heb zijn heel snel geleverd.

Prima aanbod en prijzen. Super snelle afhandeling en levering!

Prima aanbod en prijzen. Super snelle afhandeling en levering!

Uitstekende service

Na een dom misverstand (mijn fout) werd de bestelling opnieuw verstuurd na contact via de helpdesk. Geen discussie. Gewoon fantastisch! De bestelling was volledig en (na de nieuwe verzending) de dag nadien geleverd. Perfecte verpakking. Niets als lof voor het team! Klasse!

Alles dik in orde.

Pompmakker 3

8447 GJ Heerenveen

Over Aanhangwagendirect.nl

Dè online shop met alles voor je aanhanger. Meer dan 4000 verschillende onderdelen direct uit voorraad leverbaar. Premium merken zoals bijvoorbeeld AL-KO, Knott en BPW. Met een fysieke afhaal locatie in Heerenveen en BOVAG keurmerk Een betrouwbaar adres voor alle aanhangwagen onderdelen.