Snelle levering en goede klantenservice

Koffie was snel geleverd en het contact met de medewerkers was erg prettig.

Betrouwbaar en snel

Geode prijzen en je kunt er van op aan dat ze snel leveren! Heel fijn dat ze er zijn

Snel bezorging

Nu kan ik gelukkig van mijn lekkere cappuccino genieten

Zeer goede service

Een Fellow Ode gen2 gekocht, vergeten een kortingscode toe te voegen. Gebeld naar Bobplaza en werd vriendelijk te woord gestaan en de kortingscode werd alsnog toegevoegd bij mijn bestelling. Super!! De website vind ik wat minder vriendelijk op de mobiel, daar kom ik niet in mijn accountoverzicht, dus vandaar geen 5 sterren maar 4,5.

In 1 keer goed besteld

Snel en accuraat

Foutje! Bedankt.

Mijn bestelling met een waarde van meer dan 100 euro werd 2 keer bezorgd. Toen ik dat meldde ( had ik ook niet kunnen doen) kreeg ik alleen een retourlabel en moest ik het zware pakket helemaal naar een dhl punt brengen. Ik vond dit, als 81 jarige, niet erg attent. Gelukkig ging het voorheen altijd goed.

Snelle verzending top product

Volgende dag in huis en alles naar wens!

10 plus!

Bestelling geplaatst, betaald en volgende dag in huis, geen poespas precies zoals het hoort..top!

Prima koffie, vlot geleverd

Makkelijke webshop met veel informatie, de keuze is reuze.

Lekkere koffie!

Geen pakske kaas, maar een lekker pakske koffie! Zeer snel geleverd! Op alle vlakken prima 10/10.

Ze zijn, snel en reageren zoals je van een goede leverancier verwacht.

Tijdens mijn eerste ervaring had ik per ongeluk, heel suf een verkeerde kleur melkopschuimer besteld, de volgende dag had ik al een andere geleverd gekregen. Daarna dacht ik dat de melkopschuimer niet naar behoren functioneerde maar na contact en nog eens goed kijken lijkt hij het nu wel naar behoren te doen.

Perfect!

Zeer snelle service en goed verpakt!

Professionele koffie snoepwinkel

Echte snoepwinkel als je van koffie houd. Op lokatie moet je wel de tijd hebben, kan wat lang duren voordat je de koffie en afgerekend hebt.

Snelle levering goeie prijzen!

Enorm tevreden

Makkelijk bestellen en betalen. Snelle levering.

uitstekend

Snel en gemakkelijk te bestellen via website met gemak van historie en herhaalbutton.

Doorgeefluik

De aanbieding van La Pavoni New Cellini espressomachine leek in eerste aanleg erg aantrekkelijk. Maar in feite was het een aanbieding van de fabrikant, zo bleek. Om voor de aanbieding in aanmerking te komen dien je akkoord te gaan met de Bobplaza leveringsvoorwaarden waarbij jezelf eventuele garantie bij de fabrikant moet claimen; geen service op dit punt. Je kunt de machine net zo goed bij de fabrikant bestellen want ik zie bij Bob geen meerwaarde.

Dopper drinkfles - goedkoop prijzen

* Snelle verzending * Goed verpakt * In deze winkel was Dopper Drinkfles Dark Spring 450 ml de goedkoopste prijs via beslist.nl * Dochter heel blij met dopper :)

Goede producten, goede prijs, snelle levering

Uitstekende online shop voor koffie, thee en benodigdheden! Aanrader!

Snel en netjes geholpen

Wat opstartproblemen met mijn smeg mini pro gehad die ik kocht bij vobplaza. Steeds keurig en met verstand van zaken geholpen. Toen ik filters voor deze machine nodig had, wisten zij onmiddellijk welke ik nodig heb. Fijn bedrijf!

Goede service en snelle levering zelfs in Duitsland!

We bestellen al een tijdje koffiebonen bij Bobplaza. Goede service en zelfs in Duitsland een snelle levering!

Zoals verwacht mag worden

Ode brew grinder

Had postive experience with the packaging and delivery. Product was as described.

Snelle verzending

Heb een mooie Subminimal melkopschuimer gekocht die overal was uitverkocht, maar hier niet. Werd dezelfde dag nog verzonden en volgende dag al in huis. Zeer tevreden.

Vlot en Prima

Ik bestel een aantal jaren koffiebonen van goede kwaliteit. Via de website gaat dit makkelijk en de levering is dik in orde. Minpuntje: layout van de website zou wat fraaier mogen zijn.

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.