Uitstekende, snelle, duidelijke en makkelijke service !!

Makkelijke site om je duurzame flessen te bestellen, snelle levering en uitstekende service. Zeker een aanrader voor een ieder die kiest voor duurzaam!!

betrouwbare levering

Bestel procedure werkt probleemloos. Ik ga naar historie, opnieuw bestellen, klik klik, betalen --> binnen 2 dagen thuis. elke keer opnieuw. gewoon lekker, geen gezeik

Top, uitstekende service!

Had mooie kop en schotels besteld. Zeer zorgvuldig ingepakt, maar tijdens het transport is er duidelijk ruw mee omgegaan. Resultaat: 2 kopjes kapot. Gebeld en volgende dag twee nieuwe kop en schotels in huis, zonder moeilijk te doen. Zij hebben het (met foto’s) van mij zelf geregeld met dhl. Top service en top servies :-)

Dit hadden wij veel eerder moeten aanschaffen.

Goed advies, het was voor ons prijs technisch gezien een flinke aanschaf. Na een paar dagen oefenen, hebben we nu iedere dag heerlijke kopjes espresso. Een geweldig apparaat, zeer snelle levering.

Wonderful and fresh coffee beans!

I ordered three small packs of LOT61 and they are all with recent roasting dates, very nice ways to try different brands! I think I will keep exploring the other brands and flavours here in bobplaza.

Fellow stagg

Very good product, quick delivery

De beste bonen voor ons.

Super product voor goeie prijs en snel geleverd.

Goede en scherpe prijzen, plus een hele goede service

Heb een half automatische koffiemachine besteld bij bobplaza. Deze was nergens goedkoper en hij was de volgende dag al binnen. Toen bleek helaas dat de verkeerde kleur was opgestuurd, naar een telefoontje was dit opgelost en kon ik hem terugsturen. De goede hebben ze direct weer opgestuurd en was de volgende dag binnen. Al met al goede prijzen en een goede service!

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Heerlijke koffie, snel geleverd!

We hebben al vaak koffiebonen bij Bobplaza besteld, omdat we blij zijn met de snelle en nette levering, en natuurlijk omdat we gek zijn op de Espresso Milano bonen van Geels.

Topklasse

Bestelling eenvoudig te plaatsen, ruim en interessant assortiment, scherpe prijzen, de bestelde artikelen waren zéér professioneel ingepakt, schokbestendig, de doos goed opgevuld met luchtkussens en een mooie overdoos. Plezierig bedrijf om je spullen te bestellen!!

Altijd supersnelle levering en perfect ingepakt

Fijne site met heel veel keuze. Mijn koffiebonen zijn bijna altijd direct leverbaar en worden goed en op tijd bezorgd. Erg blij mee!!

Simpel besteld, simpel aangeleverd.

Wederom besteld bij Bobplaza, waar we ook de Saga koffiemachine hebben gekocht, inmiddels 3,5 jaar geleden. Onze favoriete Geels Milano Espresso bonen. Simpel en dus snel de bestelling geplaatst, simpel en snel aangeleverd. Niks mis mee!

Goede spullen en snel geleverd

Heb al vaker bij bobplaza besteld en iedere keer weer top. Goede spullen voor de juiste prijs en snel geleverd. Ga zo door.

Nemen geen verantwoordelijkheid bij garantie

Nemen geen verantwoordelijkheid bij garantie, en verwijzen naar producent. Volgende keer weer gewoon bij Amazon, Bol of Coolblue kopen, waar wel een behoorlijke klantenservice is...

Kwaliteit en perfect verpakt.

Ik heb glazen theeglazen besteld en ze zien er prachtig uit. De kwaliteit straalt ervan af. De glazen waren perfect verpakt. Ben super blij met deze bestelling.

Verrassende kwaliteit, zelfs met hoge verwachtingen

Ik had voor mijn vaders verjaardag koffiebonen van Giraffe besteld. Voor mijn baristacursus op werk had ik namelijk veel geleerd over de oorsprong van de bonen, dus moest ik het natuurlijk zelf ook even uitproberen. Het is pijnlijk te bekennen dat ik niet goed tegen caffeine kan, maar ik kan er niet omheen. Maar deze bonen smaken rijker terwijl ze caffeine-armer zijn. 9/10

Zeer tevreden!

Heb recent espresso kopjes gehaald. Ik zocht specifiek naar de klassieke espresso kopjes die zwaarder en dikker zijn. Ik was super blij met men bestelling! De prijs en snelle levering ook heel netjes! Binnenkort nog een paar setjes halen samen met wat koffie :)

Snelle levering en super communicatie.

Een dag na de bestelling werd ik gebeld dat één van de producten niet op voorraad was. Gelukkig was we een goed alternatief. Dezelfde dag was de bestelling verzonden en de volgende dag in huis.

Snel geleverd en echt lekkere producten

Ik was echt blij met mijn koffie boontjes snel geleverd en snel genieten!!

Goed advies, goed product

Goed geholpen met de aanschaf van de Sage Dual Boiler.

De koffie die wij normaal bestellen staat wel in de online shop, maar blijkt de laatste twee keer niet voorradig. Dat is frustrerend omdat het nog wel online wordt aangeboden. Na een telefoontje van Bobplaza, waaruit blijkt dat het bedrijf gelukkig veel waarde aan goede service hecht, blijkt dat de specialty koffie die ik wilde bestellen niet voorradig was om altijd verse koffie te kunnen aanbieden. Deze moet door Bobplaza wat vaker worden bijgesteld. Om misverstanden met niet-voorradige koffie te voorkomen, is mijn verzoek om op jullie website iets meer te melden wanneer een aangeboden product niet voorradig is. Wat kan een klant bijvoorbeeld doen in dat geval?

Uitstekende keuze

Onze oude koffiemolen begon kuren te vertonen dus tijd voor een nieuwe. Na enig speurwerk gevonden en besteld bij Bobplaza. Vlot geleverd en zeer tevreden met de aankoop.

Alles correct verlopen.

beste prijs en een correcte service. Prima

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.