Perfect in alle opzichten!
My gf and I decided to buy a coffee machine and were looking for a specialty coffee shop close to Amsterdam. Bobplaza was truly able to advise us, tell us the differences, and recommend us a tailored product for our home needs. What makes Bobplaza stand out is their exceptional service—you can even taste different coffees before making a purchase, ensuring you find the perfect match for your taste. The staff is friendly, knowledgeable, and always ready to offer great recommendations. If you're serious about coffee, Bobplaza is the place to go. Highly recommended for anyone looking for quality, expertise, and a fantastic shopping experience! ☕✨
Altijd snelle bezorging zelfs bij ons hier in Duitsland.
Sinds ik overgestapt ben van cups (dat merk dat begint met een N) naar ESE servings (dat merk dat begint met een I) ben ik klant van Bobplaza, omdat de website van de club zelf een ramp is. Bobplaza daarentegen biedt een probleemloze manier van bestellen en bezorgen. Het helpt overigens wél als je een aantal doosjes bestelt, dat gelijk is aan een grootverpakking (in mijn geval 12 doosjes). Kortom, alle lof voor Bobplaza.
Mijn eerste ervaring met Bobplaza is uitstekend. Niet alle bestelde items waren leverbaar, dus er werd kosteloos een prima (en beter) alternatief geboden. Omdat mijn bestelling daardoor iets vertraagd werd verzonden en ik enkele items graag voor vertrek op vakantie wilde ontvangen, heeft de medewerker alles op alles gezet om het pakket tijdig te laten bezorgen. Ze zetten net dat stapje extra, wat heel fijn is. Het contact was prettig en men komt beloftes na. Daarnaast heeft de winkel uitgebreid en kwalitatief goed assortiment.
Via bobplaza een nieuwe koffiemaler gekocht, wat een verademing! Bij de vorige maler zorgde kopjes koffie voor een flinke onderbreking in je gesprek door het harde geluid. Met de nieuwe maler kunnen we blijven kletsen en hij is ook nog sneller klaar. Daarnaast enorm constant in zijn maling en hoeveelheid. Het enige minpuntje is de iets te gladde voetjes waardoor hij wat schuift op de uitklopbak. Maar een antislip matje eronder en we kunnen er weer tegenaan. Levering via Bobplaza was ook super, lekker snel in huis.
Een fijn bedrijf , ik had een paar vragen en die werden keurig beantwoord. Ook nog geholpen om de twee gratis thee glazen in mijn mandje te krijgen. Dat kreeg je bij een bestelling. De verzending is top, s’middags gebeld en de volgende middag in huis.
Heb via Bobplaza koffie kopjes en schotels besteld. Het waren precies de kopjes waar ik al enige tijd naar op zoek was. Bovendien was de prijs en kwaliteitsverhouding super. De levering was ook gelijk de volgende ochtend. Top service.
Prachtig Smeg koffiezetapparaat gekocht. Wordt alweer een aantal weken dagelijks naar tevredenheid gebruikt. Werkt prima en is makkelijk schoon te houden.
Omdat ik niet in Haarlem woon heb ik gewoon gebeld om advies te vragen en informatie op te doen. Ik ben letterlijk even goed geholpen dan als ik in een fijne winkel was gestapt! Het klink waarschijnlijk gek maar bij Bobplaza voel jij je aan de telefoon even goed als bij een knus koffie winkel in het oude Maastricht. Mocht ik ooit een nieuwe koffie apparaat nodig hebben dan zal ik de moeite doen om er naar toe te gaan want dat wil ik in de fysieke winkel ook mee maken. De koffie die ik heb gekocht is TOP en de medewerkers ook. Bel je na de bestelling voor meer info? Er wordt gewoon de tijd voor je genomen. Bedank Bobplaza!
Ik heb onlangs koffie van Bialetti besteld bij Bobplaza en ik ben zeer tevreden! De bestelling was snel en netjes verzonden. De koffie smaakt heerlijk en de kwaliteit is top. Alles verliep vlekkeloos. Zeker een aanrader!
Ik bestelde de 'ROK Presso Smartshot Espressomaker Grijs' en kreeg een refurbished zwart demomodel met een niet passende uitloop-splitter (valt er steeds af). Doos was wel van de bestelde grijze variant maar was al open geweest.
Beste Edwin, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij stellen feedback zoals die van u zeer op prijs, omdat het ons helpt kritisch te kijken naar ons handelen en waar nodig verbeteringen door te voeren. Wij begrijpen dat u een verkeerd artikel heeft ontvangen, dat ook nog gebruikt leek te zijn. Dit is uiteraard absoluut niet onze bedoeling geweest en wij bieden hiervoor oprecht onze excuses aan. Normaal gesproken zouden we een dergelijke situatie onmiddellijk en naar volle tevredenheid rechtzetten. Het is echter gebleken dat u het artikel inmiddels heeft behouden en gebruikt, zonder ons hierover vooraf te informeren. Desondanks hebben wij telefonisch contact met u gezocht om de situatie verder toe te lichten en om gezamenlijk tot een passende oplossing te komen. Tijdens dit gesprek gaf u aan het verkeerd geleverde artikel toch te willen houden. Uiteraard respecteren wij deze keuze, en het vormt voor ons geen probleem. Nogmaals dank voor uw feedback en het vertrouwen in ons. Met vriendelijke groet,
Originele beoordeling
Koffie was snel geleverd en het contact met de medewerkers was erg prettig.
Geode prijzen en je kunt er van op aan dat ze snel leveren! Heel fijn dat ze er zijn
Nu kan ik gelukkig van mijn lekkere cappuccino genieten
Een Fellow Ode gen2 gekocht, vergeten een kortingscode toe te voegen. Gebeld naar Bobplaza en werd vriendelijk te woord gestaan en de kortingscode werd alsnog toegevoegd bij mijn bestelling. Super!! De website vind ik wat minder vriendelijk op de mobiel, daar kom ik niet in mijn accountoverzicht, dus vandaar geen 5 sterren maar 4,5.
Snel en accuraat
Mijn bestelling met een waarde van meer dan 100 euro werd 2 keer bezorgd. Toen ik dat meldde ( had ik ook niet kunnen doen) kreeg ik alleen een retourlabel en moest ik het zware pakket helemaal naar een dhl punt brengen. Ik vond dit, als 81 jarige, niet erg attent. Gelukkig ging het voorheen altijd goed.
Beste Cora, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij waarderen de feedback van onze klanten enorm en staan altijd open voor mogelijkheden om onze service te verbeteren. In geval van een fout bieden wij inderdaad een retourmogelijkheid aan via een retouretiket. Meestal zijn onze klanten in staat een pakket zelf te retourneren. Voor situaties waarin dit niet mogelijk is, bieden wij ook de optie om het pakket te laten ophalen. Helaas waren wij in uw geval niet op de hoogte van uw specifieke situatie en hebben wij u deze mogelijkheid niet aangeboden. Onze oprechte excuses daarvoor. We zullen er in de toekomst voor zorgen dat deze optie voor een ophaalservice duidelijk wordt gecommuniceerd, zodat al onze klanten hiervan op de hoogte zijn. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank u bij voorbaat voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Bobplaza
Volgende dag in huis en alles naar wens!
Bestelling geplaatst, betaald en volgende dag in huis, geen poespas precies zoals het hoort..top!
Makkelijke webshop met veel informatie, de keuze is reuze.
Geen pakske kaas, maar een lekker pakske koffie! Zeer snel geleverd! Op alle vlakken prima 10/10.
Tijdens mijn eerste ervaring had ik per ongeluk, heel suf een verkeerde kleur melkopschuimer besteld, de volgende dag had ik al een andere geleverd gekregen. Daarna dacht ik dat de melkopschuimer niet naar behoren functioneerde maar na contact en nog eens goed kijken lijkt hij het nu wel naar behoren te doen.
Zeer snelle service en goed verpakt!
Echte snoepwinkel als je van koffie houd. Op lokatie moet je wel de tijd hebben, kan wat lang duren voordat je de koffie en afgerekend hebt.
A Hofmanweg 42
2031 BL Haarlem
Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.