ik heb het pakket niet ontvangen

Mijn pakketje zou worden bezorgd bij Double M, waterlooplein 31. Daar heb ik me gemeld, maar het pakket was niet aangekomen en dus niet geregistreerd. Ik heb post nl dit laten weten, maar niets meer gehoord.

Ontbreken van pro activiteit

Klacht mbt koffie machine Smeg, omdat het een probleem had. ( al na 3 maanden) Vanuit Bob plaza wordt niet gezocht naar alternatieven om klanten tevreden te houden. Voorbeeld ; een vervangend apparaat aanbieden.

Goede prijs!

Alles goed

Vlotte bediening en goede sevice

Fijne zaak

Perfecte dienstverlening

De bereikbaarheid van de site buitengewoon prettig. De tijd tussen bestellen en leverantie is super. Een club waarop je kunt bouwen

Snel en gewoon goed

de koffie komt snel en de service is goed

Snelle levering, goed verzorgd.

De spullen waren netjes ingepakt en dezelfde week nog bezorgd.

Direct vindbaar op website en simpele procedure

Super snelle en correcte levering, zelfs in Portugal

Heel blij met de snelle levering, zelfs helemaal in Portugal.

Hele sympathieke afwikkeling van retour zending.

Ben zeer tevreden met verzending en ook de mogelijkheid om het _verkeerd bestelde- weer terug te sturen. Dank

Prima snelle service, scherpe prijs

Zeer tevreden!

heel goed

Maakt waar wat ze beloven en met vragen wordt je vriendelijk te woord gestaan

Grandiooooos

De theeglazen perfect zijn. Ik ben er heel blij mee

Uiterst goede ervaring met aankoop van koffiebonen.

Mbv het internet is het een koud kunstje te ontdekken dat de site van bobplaza.com goede aanbiedingen met goede producten aanbiedt. Na betaling is de bestelling keurig bezorgd binnen 1 dag! Chapeau.

Goeie prijs en netjes geleverd

Voldoet volledig aan verwachtingen

Telefonisch goed bereikbaar. Snel, deskundig en vriendelijk geholpen door klantenservice. Snelle levering.

Snel geleverd, goedkoopste voor Smit&dorlas decaf

Klantvriendelijk, fijne kwalitatieve producten, snelle levering.

Breed assortiment kwalitatieve producten.

Snelle service en top koffie.

Nvt

precies wat ik zocht!!

na mijn bezoek aan Costa Rica ben ik anders over koffie gaan nadenken. Goede bonen kopen, zelf malen en dan verse koffie maken, een heerlijk rustig moment voor mezelf, en de perfecte spullen daarvoor vond ik bij jullie!!

Bobplaza is het perfecte bedrijf om je koffie en reinigings middelen en filters te kopen

Wij zijn bij Bobplaza terecht gekomen omdat wij reinigingstabletten en filters nodig hadden voor ons jura apparaat . Wij zijn dat zelf gaan halen ,om er even uit te zijn in de tijd van Corona. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en zeer goed voorgelicht. Wij konden veel beter het eigen merk van Bobplaza nemen ,deze waren veel goedkoper en zeer goed. wij raakten in gesprek omtrent het koffie gebruik.Wij zijn nog steeds op zoek melden wij naar lekkere koffie. Jullie medewerker legde van alles uit en rade ons aan Geels espresso roma eens te proberen. Wij kregen zelfs een zakje koffie mee om thuis uit te proberen. Het is inderdaad heerlijke koffie, dus hebben wij al vier zakken besteld online. Dank voor de deskundige informatie. Wijvoelen ons thuis bij Bobplaza als leverancier.

Snelle levering, goede pris

De pistonhouder van mijn Rok espresso maker was afgebroken. Bobplaza had een nieuwe op voorraad en was ook nog eens de voordeligste.

Simpel duidelijk snel, nooit problemen, top!

makkelijk en duidelijk bestellen voor n prima prijs, snel geleverd, nooit problemen , top!

Snelle correcte levering!

Snelle correcte levering!!

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.